-

Jag sitter i skolan, simone sitter bredvid mig jag lovade att skriva det. HEJ SIMONE!!!!!
I helgen gjorde jag inte särskilt mycket, var med Axel och Peter en del sen var det bara lugnt.
På rasten var jag och Klara hemma hos Axel och kollade på snatch, den är bra! Och nu är vi på våran sista lektion, härligt. På våran lektion innan fick vi sluta typ två timmar tidigare och så fick vi pepparkakor och julmust, gott!
Puss på er

Trött

Igår blev en trevlig kväll, jag Axel och Joel var hos Axel en stund sen begav vi oss till Peter där han hade lite vänner och så sjöng vi typ singstar. Vet inte om det var singstar men något sådant var det i alla fall. Vi gick väl hem runt tolv någon gång kanske.


Imorse åkte jag och Axel hem till mig och så åt vi frukost, så nu har jag precis ridit och är själv. Axel är i stan med Joel för de ska köra ut en större säng till mig, det ska bli skönt att få det. Ikväll ska jag bara göra ingenting, slappa.. Imorn är det jobb, klockan tolv till fyra!



Helg

Äntligen helg igen, vet inte vad den kommer innehålla men den blir skönt. Jag ska jobba på söndag vet jag i alla fall.
Idag ska jag nog vara med Axel Malin och Joel, vi får se vad vi hittar på!
Kommer ett längre inlägg senare

Lite bilder från dagen

 

-

Idag är det torsdag, det betyder att det snart är helg igen. Härligt får jag nog säga.  Vi hade gympa i morses och sprang som fan, jag fick jätte ont i halsen. Sen spelade vi fotboll och mini tennis, det var ganska roligt.

Nu sitter vi och har samhällskunskap igen och jag vet inte vart våran lärare är, han bara försvinner hela tiden..
Jag funderar på att åka hem för min hals håller på att brista, men förmodligen är jag kvar som jag är alla andra dagar när jag känner  att jag mår dåligt!


onsdag

Hejsan
Sitter här i skolan, som vanligt. Vi har samhällskunskap och våran lärare är inte ens här. Jag vill ha lov, men det kommer snart..

Idag ska jag göra absolut ingenting, eller jo när vi har slutat så ska jag och Malin gå på kunskapsverkstad och räkna matte. Så duktiga vi är! Sen ska jag hem och rida, men efter det ska jag bara ligga i min säng och inte göra någonting. Egentligen borde jag träna men jag orkar inte så det är lika bra att ta tag i det på jullovet. Men på torsdag ska jag träna med Malins innebandylag, det kommer nog gå jätte bra.. eller så gör det inte det.


RSS 2.0