ingenting

idag har jag varit i skolan, det var ingen höjdare för jag var oerhört trött. men dat gick bra i alla fall.
nu har jag lagt in lite bilder på datorn, har blivit sjukt dålig på det faktiskt, men nu är alla inne och det känns jäkligt skönt. det har väl inte hänt så mycket idag, vanlig skoldag och jag ska snart gå och duscha. skulle ut och sprungit idag men det blåste så fruktansvärt mycket så jag hoppade det, har ju ändå haft gympa i skolan så lite har jag rört på mig.
snart kommer axel från jobbet också, jag längtar massor.
jag gillar att fashion against AIDS har kommit till H&M i stan, det trodde jag aldrig. mycket fina kläder hade dom gjort tycker jag.
men nu ska jag hoppa i duschen och sedan käka något.


godaste glassen i världen!
image6

bläblä & blä

jag har datakunskap, är det tråkigt? det är det faktiskt. håller på att skriva om programlicenser och jag vet inte riktigt varför för vi har inge lärare. men det är lika bra att få det ur världen.
imorn har vi ingen lärare första lektionen, jag kommer inte vara där den som är det är inte så himla clever.
 och om ni vill veta så är jag på bra humör men jag är hungrig, fransk laxsak är det. jag gillar lax! men i alla fall sen ska jag hem rida madonna och emelie kommer och rider icon, axel är ledig från jobbet idag så han följer med hem också, massa skoj :) vi ska äta och kolla på i huvudet på gynning. igår firade vi sju månader, jag bakade en kladdkaka till oss också drack vi hallondricka till inne på mitt golv med levande ljus. det var sjukt mysigt :) men nu ska alla gå så vi hörs sen, adjö


image4

hallelåja

just nu sitter jag och väntar på några låtar, behöver nämligen några till mp3n nu när jag ska ut och härja i stallet! det blåser ju för fulla muggar så jag måste gå och ta in mina hästar dom stackarna.
och idag är det fredag för sjutton, fast idag ska jag slappa med min plutt som har jobbat hårt hela veckan, så han kommer sent från skövde sen. ska ta hand lite om mig själv sen, har varit sugen på det hela dagen, hade gärna tagit ett bad men vårat hur erbjuder tyvärr inget sånt så jag får väl helt enkelt duacha. hårinpackning och ansiktsmask it is!


 
image3

just as easy

okej, det går lite dåligt med det där med att designa om bloggen men det kommer snart! hur som helst så kollar jag igenom min garderob och försöker hitta på något nytt med mina kläder. jag vill köpa nytt! men jaja det kommer väl, jag har så sjukt svårt att hitta kläder som jag gillar.
jag har en fråga. vad vill folk läsa om i bloggar, vad vill ni höra egentligen?




kram amandaimage2

nytt nytt & åter nytt!

Hejsan, har gjort en ny blogg nu. ska försöka designa om den så fort som möjligt för den ser inte för rolig ut.
men på återseende, ska fixa lite med mina skolpapper och försöka att få ordning på allt!



RSS 2.0