torsdag

veckan rullar på, nu är det snart bara fredag kvar! fruktansvärt skönt må jag säga. vi sitter här på mediekunskapen och typ jobbar lite, inte så kul men det funkar! sen har vi orientering, kuuuuul att gå bort till ågårdsskogen, orientera och sen gå tillbaka till skolan. hejja! jaja ikväll ska jag inte göra någonting, vara med axel typ och sen längta till fredag kvällen. han sparkade mig igår föresten, axel alltså, han sparka så hårt på mitt ben när jag höll fast och kittlade honom så jag fick ett fint blåmärke på benet. tack så hjärtligt :) aja nu ska jag återgå till arbetet och försöka ha en bra dag! adjöss

onsdag

det var ingen svenska redovisning idag, jag visste det! våran lärare är aldrig där.. men det var ju skönt i alla fall. jag kom hem typ 12, åt världens godaste müsli med torkade frukter i och vaniljglass till muuuums! sen gjorde jag absolut inget till typ klockan 3. då kom emelie och red så jag gick ut tillsammans med henne och typ gjorde iordning i stallet och fyllde på vatten till hästarna. mycket mer har inte hänt idag. nu sitter jag bara och väntar på att axel ska sluta jobbet och komma hit så vi kan träffas för jag saknar honom! idag fick jag en del av trappstädnings pengarna med. jag städar nämligen trappen i axels och deras hus så då får jag pengar. och idag fick jag 500 kronor. det är nog första gången jag har jobbat ihop egna pengar haha, det låter bortskämt och det är det också men jag ska ändra på det. jag ska jobba som ett djur, någon gång... men i vilket fall som helst nu ska jag ner och hälsa på mina föräldrar som kom hem precis, sen kommer axel och då ska vi äta kvällsmat typ :)

det var varmt idag så jag blev glad, hoppas ni har haft en bra dag!

image107

du säger att kärleken aldrig var till för dig

ta bort mig, snälla! jag gör allt för att göra mig själv glad men till ingen nytta. begravning i fredags, söndag igår och nu en hel skolvecka. ångesten kryper fram det kan jag tala om för er. jag har en såndär dag när jag absolut inte vill gå till skolan. jag vill lägga mig i soffan och kolla på tv med axel. men han jobbar i skövde och jag ska till skolan. det är inte någon hemma här ens, jag sitter själv. hundarna håller mig sällskap så dom hjälper lite men det är ensamt och det är kallt och dåligt väder. inget är bra idag, absolut ingenting. bussen går om 35 min så jag kommer vara typ 15 min sen till lektionen och idag ska vi få reda på nationella matteprovet. blääää, och sen har vi en 4 timmars lektion kvar så vi slutar 4, så får man vänta på bussen i kylan. sen åker man hem, trött och det är 4 långa dagar kvar i skolan.. ge mig värme och ett långt sommarlov med varmt vatten, skåne och allt därtill. för just nu har jag bara skolångest. just nu vill jag bara vara hemma från skolan och göra svenskan som vi har på onsdag, om epoker, antiken. kan ju vara ganksa intressant om man får lyssna på det och slipper göra något själv. men det blir säkert bra. och nu kom jag på att jag har en lycklig dag framför mig, imorn för då är vi lediga men bara för att det är den enda dagen jag ser fram emot så kommer säkert jag bli tillkallad till skolan och få sitta där själv! åh, det blir säkert så. och axel är bara ledig en dag den här veckan, på lördag. fattar ni? det är en evighet kvar. och han kommer inte förens halv åtta ikväll. men jag kankse får övningsköra igen, det gjorde jag för första gången i torsdags, det var skit kul! så det kan väl bli lite kul i alla fall. och jag saknar hela min familj idag och axel, jag vill bara att alla ska vara hemma och inte göra någonting. ja det skulle göra min dag. för när jag kommer hem efter skolan så är jag ensam ännu en gång. fyyyyy på att vara ensam..
hoppas jag inte har förpestat eran dag eller vecka, men jag sörjer och vill bara vara hemma. men vi ses i skolan säkert. jag blir nog glad senare idag hoppas jag! :)

och nu gick det inte att ladda upp någon bild heller, det blir bara bättre!

dagens låt; imogen heap-leave me to love

RSS 2.0