äntligen fredag

Hej

Ikväll blir det en bra kväll, först kommr min kära Emma hit. Sen ska jag, Emma, Axel, Klara, Malin, Caroline, Jenni, kanske Peter och några till hem till Matilda på lite party. Det kommer bli skoj, klockan 11 ska vi till folkan och sen tillbaka till Tildis. Det kommer bli roligt tror jag!

Imorn ska jag jobba tror jag, hjälpta till och julskylta i affären. På kvällen ska jag och Malin hem till Klaris och äta och mysa. På söndag ska jag Axel mamma och pappa till Jul på Liseberg. Så helgen blir nog bra faktiskt.

Idag slutar vi kvart i tolv, ganska skönt. Så jag ska gå och fika med Peter sen åka hem med Axel och vänta in Emma.

Ha en bra helg, puss

081121

Hejsan!
Idag är det fredag, och jag är lycklig. Veckan har gått jätte fort och det är väldigt skönt.
Idag ska jag, Malin, Matilda, Alexandra och Lisa hem till Klara som ska ha en försenad födelsedagsmiddag. Så ikväll tillbringar jag kvällen med de bästa tjejerna i stenhammar. Jag ska försöka ta med min kamera så ni får se lite kort!

Imorn är det lördag, då ska jag och Axel gå och simma på morgonen. Sen ta det lungt på eftermiddagen och på kvällen kommer förmodligen Peter och Serena förbi och dricker lite vin. Så helgen blir nog bra!

Nu har jag multimedia, och gör en egen hemsida så jag ska nog återgå til det.

Vårt kära födelsedagsbarn Klara!

081120

Hej på er
Torsdag, och det har för en gångs skull gått ganksa fort. Vi började klockan åtta med bad, simmade och hade livräddning. Sen bastade vi och gjorde oss i ordning. Malin och jag gick och åt på Henrys, lax och spenat paj, muuums. En chokladbit till efterrätt och lite kaffe.

Nu har vi fotografisk bild A som egentligen är i nästan fyra timmar, men våran lärare är sjuk så det blev bara en timma. Väldigt skönt.
Efter skolan ska jag hem och skriva ett svenska arbete, sen kommer Emelie och då ska jag hjälpa henne när hon ska rida Madonna. Resten av kvällen så ska jag göra absolut ingenting, så himla skönt.
Vi kanske hörs senare!


Jag är tillbaka för att stanna, tror jag

Hej på er
Jag uppdaterar aldrig längre, det känns som att jag inte har den tiden.. Jag ska försöka att komma igång igen, uppdatera i alla fall varannan dag.

Igår var jag och Axel hos Serena och Peter, vi drack glögg, åt pepparkakor och skorpor. Det var hur mysigt som helst. Sen spelade vi TV spel, top spin, och jag står fortfarande kvar som segrare. Det känns ganska bra faktiskt.

Idag så har det inte hänt alls mycket, Emelie har börjat hjälpa mig att rida igen tack och lov. Jag hinner verkligen inte rida två hästar och sköta skolan. Så det kommer nog bli bättre nu med lite extra hjälp.
Snart ska jag och Axel in och träna, för det var sjukt längesedan. Dags att ta tag i det igen, men först ska jag dricka glögg!


RSS 2.0