Larssons

God kväll! Dagen har varit något stressig men det har funkat.
För en stund sen var jag och fikade med Filip på Larssons, det var jätte trevligt. Sen gick han hem till sig och jag hem till Axel. Just nu är Axel på trafikskolan och läser så jag har absout ingenting att göra, men det gör inte så mycket!
Imorn är det orientering direkt på morgonen, jag hatar verkligen orientering. Speciellt när den är lång åt satan och den slutar halv tio och nästa lektion börjar tio. Då ska man gå från skogen en jäkla bit sen ska man hinna göra i ordning sig, på en halvtimma! Hur tänker schemaläggarna egentligen, tror dom att vi som inte bor i stan som inte har någon cykel ska springa tillbaka til skolan för att hinna?
Sånt gör mig så fruktansvärt sur, vårat schema kan ta sig säer jag bara!
Men vi hörs imorn, då får ni veta om min otroligt roliga dag tillsammans med fästingarna :)
PUSS

Hejsan

Åh, idag kände jag för att blogga igen. Jag såg att det var fyra veckor och en dag sen sist jag gjorde det.
Förvånansvärt nog har jag stadiga läsare som är inne och kollar varje dag, ni är bra :)
Det har hänt väldigt mycket sen jag skrev sist så jag börjar om på ny kula från och med nu, ska försöka blogga varje dag om tiden räcker till.
Igår var jag redigt sjuk så jag var hemma och spelade tvspel, sen åkte jag in och gjorde synundersökning för övningskörningen. Det visade sig att jag måste ha linser och glasögen för att få köra, tack och lov. Hade dom sagt att det hade gått bra utan hade jag aldrig vågat ge mig ut i trafiken igen.
Jag har fått en egen bil dessutom, kul att den står här och jag får inte köra. Men har jag tur så får jag det om ca 4 månader.
Men vad händer idag så, jo det är A-dag i skolan så jag tar det lungt. Ska snart städa mitt rum lite, sen ska jag ut och rida och sen pallra mig in i duschen för jag ska förmodligen in till stan för att ta mig en fika med min vän Filip.
Är jag nöjd med mina kkläder sen så lägger jag upp en töntig dagens outfit om ni är intresserade.
PUSS

Åh vad jag saknar det nedrans stället, höllviken

Kolla min katt i vänstra hörnet, haha, han är så söt!

RSS 2.0