hmm?

Vad gör jag just nu tror ni?


Slapp

Jag solade en stund förut, men som vanligt på vår balkong så är det alltid för varmt. Snart kommer Axel, vi ska åka bort och hämta mina hinder som vi ställde på ridbanan jag har ridit på. När det har blivit lite svalare ute så ska jag rida, men det blir nog inte förens vid sjutiden. Nu ska jag kolla på Gordon Ramseys Nightmares och bara ta det lungt en timme eller två.
Egentligen känner jag för att åka in till stan och ta en fika eller något, men jag orkar inte duscha så jag får väl göra det imorn istället.

 

I love shoes

Om en dag eller två kommer dom här snyggingarna hem till mig, I like!

Men vad ska jag göra idag egentligen, det går knappt att sola på balkongen för det är så nedrans varmt. Men jag får hitta på något helt enkelt, kanske åka in till stan en sväng?


Godmorgon förresten


Sommar

Igår var vi och badade på villabadet, det var hur varmt som helst i vattnet, vi ska kanske dit idag igen. Men nu ska jag ut och ge hästarna frukost sen ska jag själv äta frukost.

    

Jag har det bra

Det har varit gles uppdatering nu, men jag ska ta tag i det igen. Det är ju så fint väder att man inte vill sitta inne. Om några timmar ska jag och Klara till stranden, så jag ska packa med lite mat, solkräm, tidningar och iPoden och förbättra brännan yttligare!

I lördags satt jag, Axel, Fredrik, Henrik och Fredrik på Cafe o Bar och drack drinkar och hade det allmänt skönt. Jag var lite orolig för att hästarna är ute på nätterna och det härjar ju omkring några/någon idiot som skär hästar runt om här. Men mina hästar har klarat sig som tur är. Sådana idioter borde inte få leva.

Igår var vi på svälnäs och solade och badade, vi var en del folk men jag glömde att ta kort.
Nu ska jag ut och titta till mina hästar. Bränn er inte i solen bitches.

                

Stilla helt enkelt

Nu har vi spelat kortspel, jag vann nästan hela tiden. Jag är ju bäst, så är det bara! Nu ligger vi i sängen och tar det lungt, vi får se vad som händer för natten är ju ung som man brukar säga!

Ursäkta den suddiga bilden men min hand ville helt enkelt inte vara stilla!

 

En fortsatt bra helg

Idag har det varit fint väder, men imorse såg det inte bra ut. Runt två åt vi alla äppelpaj, efter det tog vi en timmes promenad vid havet, efter så åkte vi till golfbanan och slog på en sådan där drive range eller vad det heter, sen åkte vi hem satte oss på altanen drack lite rosévin och grillade god mat! Så nu är vi mätte pch belåtna, vi ska spela kort och sen ska nog jag och Axel gå ner till havet en liten stund. Hur är det i stan måntro?

Här får ni en bild som jag nyss tog med mobilen och inget smink har jag heller, när jag kommer hem kommer bilderna från kameran upp! Imorn är det båten som gäller, tar kort med mobilen så jag kan lägga upp dom när vi kommer tillbaka på kvällen.
Bye

 

En glad midsommar

Ja bannemig, det har varit en lång dag! Men nu är vi hemma igen i alla fall. Förut grillade vi lite lax med tillbehör, sen slappade vi framför tvn ett bra tag, spelade lite kort och sådant. Sen duschen, sminka lite eftersom det var så himla varmt när vi var nere vid båten. Vid tio gick vi ner till linfärjan och åkte över till stan, till en början verkade det ganska dött, men vi satte oss på ett jätte mysigt ställe som heter pråmen, det är en stor båt som är en resturang/krog. Vi tog varsin öl och satt och farscinerade oss över den saliga blandningen av folk.

Det var verkligen allt möjligt, dom gamla sleta, dom gamla förmögna, dom gamla förmögna norskarna (gud nåde mig..), fyllekajorna, dom ensamma och självklart bratsen. Den typiska var med en musto seglarjacka, lite för mycket brun utan sol, ett vitt hårband/keps och ett par alldeles för utsvängda jeans. Men det var kul. Sen fick vi hjälpa några norskar med lite olika saker och sen kom vi hem. Nu ska jag tvätta bort sminket, sätta mig vid tvn och hoppas på bra väder imorn. För om vädret tillåter så tar vi båten till koster och äter god mat.

Imorn ska jag testa om min mobilsladd fungerar till datorn, och om den gör det får ni lite bilder från dagen.
Godnatt bitches!


Sommar sommar sommar

Nu sitter jag i strömstad på terassen i bikini med strålande sol, ett glas rosé, utsikt över havet och segelbåtarna. Vi ska snart sätta på grillen, ja man känner sig ju nästan lite überklass haha. Jag har tagit massa bilder med kameran men smart som jag är så glömde jag sladden.. Men ni får lite bilder från webbkameran helt enkelt. Ha det kul i regnet, haglet, vinden, snön jag allt vad det nu är för här njuter vi enbart!

   

Packa

Japp, om några timmar bär det av mot västkusten, vilket ska bli väldigt skönt! Jag ska strax börja packa och sen ska jag ta en ridtur i skogen. Jag är fortfarande sjuk, jag vaknade vid 4 inatt av att jag var så himla varm och sen vid halv 7 så vaknade jag av att jag inte kunde andas av allt slem och mina halsmandlar är så svullna att det gör jätte ont att svälja.. Jag fick ta två ipren och köpa extra starka halstabletter. Nu mår jag bättre i alla fall.

Idag fyller min mamma år, hurra för dig! Så när hon kommer hem ska hon få en liten present.

  

Lite bilder

     

Du är väl för söt


Helg i Strömstad

Imorgon tar jag och min pojkvän vårt pick och pack och åker till strömstad över helgen, det ska bli riktigt skönt! Igår fick jag hem Sex and the city boxen som mamma hade betsällt, även fyra böcker. Gossip Girl första boken, Hemliga kocken som är världens bästa bok om man vill veta vad lecitin och E 304 innehåller, Aldrig fucka upp av Jens Lapidius och en till bok som jag inte minns namnet på. Jättebra böcker att läsa när man ligger på stranden i falsterbo!

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så vann jag ju massa presentkort, jag vann bla ett på 500 kr på Guld & Silver där köpte jag ett Thomas Sabo armband som man kan sätta på massa berlocker, så mamma köpte en berlock till mig så sen är det bara att fylla på!


Världens klantigaste avramling


Början på sommarlovet

Kul start jag fick på sommarlovet, jag och min magvärk är inte vänner idag, Det är jätte fint väder ute och jag har bara sett det genom fönstret, och när jag var ute 10 minuter hos hästarna..

Men helgen var bra i alla fall, i lördags var jag och Axel hos Niklas med Peter, Charlie, Johan och Patrik. Vi spelade tvspel och hade det trevligt. Vid halv tolv skulle Peter och Niklas till stadt och spela så då åkte jag och Axel till Filip. Det var jätte kul, och vid halv fem tog vi vårt pick och pack och åkte hem.

På lördagen hämtade vi mötte vi upp Filip och Maja och åkte till Amanda en stund. Jag och Axel var tvunga och åka hem, så det gjorde vi. Jag red och lite sånt. Vid sex åkte vi in till stan hämtade Filip Fredrik och Nikola sedan bar det av ut till Alexander Ragnarsson. Vi lagade mat och spelade tvspel, efter några timmar åkte vi till hans "stuga". Helt nybyggt ute på öboängen, sjukt fint. Efter en timme åkte vi hem till Filip några stycken och kollade på film, vid fyra gick vi hem och sov.

Det var en trevlig helg, och mer sådana lär det bli för nu har jag sommarlov! Och nu ska jag försöka friskna till med en kopp kaffe.


Bilder från modevisningen

           

Modevisningen med en högvinst

I söndags var det modevisning. Vid två samlades jag Peter och dom som "modellade" för genomgång och lite mat. Självklart var det ost på allt, även på qornen. Jag fick istället en skaldjurssallad, den var helt okej. Efter maten spelade vi minigolf, jag var bra i början med i slutet gick det utför kan jag säga, och jag kom sist. Jag som älskar att förlora haha.

Vid fem kom Anders Charlie och Joel, vi satte oss vid vårt bord. Vi fick bakad potatis och ett glas vin. Vid sju började modevisningen och det var faktiskt riktigt kul. Jag och Joel glassade till det och beställde in cider drinkar och öl, vilket var väldigt trevligt. När modevisningen var klar fick man även ett glas mousserande vin och det var en frågetävling. Jag och Anders kom tvåa så vi fick dela på fyra presentkort. jag fick ett från Guld och Silver och ett från body shop. Sen var det en till utdelning av priser, där vann man på vilket nummer man hade på sin matbiljett. Jag vann och Anders vann, då fick jag ett till presentkort på Guld och Silver, ett på bodyshop. vero moda, brothers, jack and jones, rydens, sjökanten och ett par solglasögon från synsam bärda typ 600 kr men dom ska jag och Axel byta imorn mot ett par som vi båda kan ha. Kul tyckte jag eftersom jag aldrig vinner på lotteri och grejor. Men den var en lyckad kväll i alla fall!

Jag får lägga upp bilder sen helt enkelt för skolans datorer är inte alltid som dom ska.


Snart är det klart

Ja som sagt på tisdag har jag den sista redovisningen i skolan, sen är det slut!
Förut var jag Thom Simone och linda på Henrys och åt lite, jag åt bakad potatis med tonfiskröra och det var jätte gott. Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt, kanske bara ta det lungt? Just nu känner jag inte för någonting men det brukar ändras framåt kvällen. Den här helgen är jag ledig från både jobb och tävling. Egentligen skulle jag jobba imorn men sen kom Peter fram till att det faktiskt är en röd dag, nationaldagen. Så det blir inga pengar för mig inte.

På söndag är det modevisning på sjökanten och Denims betalar min biljett, vilken tur man kan ha. Mat, ett glas vin och ett glas champange och en plats i restaurangen vilken lyx! Det kommer nog bli kul.

Om en timme eller två ska jag hem och rida sen får vi se vart kvällen bär av.



Såhär trött ser jag ut nu!


RSS 2.0