En 11 gradig vårdag

Idag så var jag duktig, föst borstade jag madonna så att hon glänste. Sedan longerade jag henne en stund, hon var jätte glad och jätte pigg. Efter det longerade jag Rappan en stund, sen red vi ett bra tag och när jag hade ridit klart tog jag av henne allt utom tränset och longerade henne så att hon fick springa omkring utan sadeln och sträcka lite på sig. Hon var jätte fin och duktig. Nu kollar jag och Axel på tv, Axels hund casper har krupit in under mitt täcke och sover. För en stund sedan var vi hos Anders och Charlie och testade deras antiskall halsband, det funkade sådär på casper. Sen tog vi en lång promenad! På långfredag ska jag tävla i essunga, så nu är det hårdträning med bvitaminer för Rappan.
Godnatt

Det här är nog den absolt finaste hästen som finns, shutterfly!

Ballar av stål

Det är så sjukt haha

Jag tryckte på en konstig knapp

Måndag, en vanlig dag. Vaknade klockan 9, gick ut och släppte ut hästarna. Sen gick jag in och åt frukost och kollade på ugly betty. Efter att ha suttit i soffan satte jag mig vid datorn och skrattade år världens nördigaste blogg, en videoblogg. Det är det roligaste och mest patetiska jag har sett. Efter några goda skratt hoppade jag in i duschen och gjorde i ordning mig. Klockan 12 kom axel och hämtade mig för jag började tio över tolv. Vi var sex st i klassen idag, först hade vi engelska sedan håltimma och tillsist samhällskunskap. Sen var det slut, då åkte jag och Axel och hämtade mamma. När vi hade vart och handlat åkte vi hem, jag red och sedan åkte vi in till stan. Nu sitter vi här och väntar på ballar av stål!

  

Känd

Jag ska bli känd den 25 november 2011 enligt 118100!

Kort


Multimedia

Har multimedia och vi håller på med banners i flash, det är inte helt enkelt men det går framåt! Jag missade min första lektion imorse för bilen startade inte det var ju inte helt okej. Axels mamma kom och hämtade oss vid nio och sen när jag kom till skolan hade vi håltimma som vanligt. Jag är jätte hungrig och det är snart mat, är det inte gott så dör jag. Efter skolan ska jag träna på korpen efter det till frisören, sen rida och sist förmodligen sova.

Liten tjuvkik på min banner.

Helgen

Goddag! Helgen var lugn, i fredags var jag och Axel hemma hos Peter en sväng men vi gikc hem ganska tidigt. Lördag jobbade jag, sen åkte jag Axel och Joel ut til Axels stuga en sväng. När vi hade vart där lämnade vi av Joel och vi åkte hem. Jag tvättade min häst, red och sen putsade vi. På kvällen åt vi jätte god lasange och sen somande vi. Gick upp klockan 06.10 på söndagen, klädde på mig gick ut i stallet för att göra i ordning hästen och sen bar det av tll tävling i skara. Axel åkte egen bil och hämtade charlotte som skulle med och kolla. När jag kom dit gfick jag banan veterinärbesiktigade hästen och sedan tog jag på henne utrustingen och började rida fram. Vid ca kvart över nio gjorde jag min start och just den dagen gick det inte så bra, hon var slö för att hon fäller päls.. Jag strök mig från nästa klass, så kollade vi lite på div 1 sen åkte vi hem för de blev så kallt.

När vi hade lastat ut hästen åkte jag och Axel in till stan lagade mat och bakade snickerskakor. Vid klockan sex åkte vi hem till Anders och Charlotte, dom bjöd på nybakat bröd och vi bjöd på kakor. Vi halv åkka åkte vi hem, jag tänkte träna. Axel släppte av mig utanför korpen vid åtta, det var stäng. KUL, så jag får träna idag istället. Vid elva idag var jag på uvecklingssamtal, det gick bra och tg ca 10 minutrt. Värt! Nu ska jag gå till simone. Jag simone och thom har bakat varsin grej som vi ska fika sen tillsammans med kaffe!

Jag tänkte lägga upp filmen från hopprundan jag gjorde, men när jag skulle kolla på den råkade jag radera den så jag fick inte ens se den själv. Så himla typiskt mig.


Filosofi, inte min starka sida..

Just nu i denna sekund så försöker jag skriva ett arbete om Willard van Orman Quines, någon som hört talas om honom? Nej jag tror inte det. Den där jäkla filisofin, det enda jag läser är syntetiska aposteriorisatser, analytiska apriorisatser, verifierbarhetstesen, empiriskt, ekvivalenta, implikation, holistiskt. Ja ni fattar, det är inte så jäkla lätt. Hur sjöen ska man kunna skriva om en person när man inte hittar en enda vettig text som man kan förstå.. Jag har skrivit typ tre meningar på 1 timma. Jag känner mig helt körd i huvudet! Jag blir trött av att titta på ett ord som tar mig fem minuter att försöka uttala. Jaja, blir det inte ett bra betyg på den här jävlen så vet jag inte vad jag tar mig till. Och jag säger bara välj inte filosofi någonsin, om ni inte är dumma i huvudet. Korkade människor verkar fatta dte här ämnet. Jag brukar ofta fråga konstiga saker som tänk om rumpan inte hade någon skåra eller tänk om näsan bara var två hål in i huvudet. Ja typ sånna saker, jag är ganska känd för det. Så jag trodde att filosofi skulle passa mig bra, men nej..

jävla skit gubbe..

Illustrator

Vi sitter i datasalen och har foto, lika inspirerande som vanligt. Alla är på dåligt humör, haah det har nog aldirg varit så här deppigt i våran klass någonsin.. Ikväll ska jag sola, men först ska jag och Axel hämta han syster i skövde! Idag har jag lärt mig lite i illustrator, men dom gick inte att ladda upp här så ni får inte se!

Gotland

Jag sökte på Icon och Acke på google, då kom tävlingsresultat upp från Norra Gotlands Ridklubb. Tänk att dom är där borta och hoppar, fy vad jag saknar dom. Men i sommare så träffas vi igen!




I´m to sexy for milan

Jag har inte suttit vid datorn på hela helgen, och jag orkar inte skriva om den heller. Men jag kan skriva lite fort, fredags jag Klara Axel och Joel var hos Peter på kalas sen till stadt. Lördag, jag och Jenni var hemma hos Klara vi lagade mat och drack vin sen åkte vi till victor lannerås på fest och sen fick vi nyckeln till Rikards lägenhet där vi chillade tills han kom hem från stadt. Idag var det skola igen, jag hatar det jag vill bara jobba och åka utomlands.

   


Kjol

Kanske något sånt här, fast ett annat tyg!


Det där med rubriker..

Nu sitter jag i skolan med två timmars håltimma, då är allt som vanligt. Vi ska ha foto lektion sen, vi ska vara klara med våra kollage mend et är jag med så det känns skönt. Igår var jag Axel och Joel hos Peter och Serena en stund sen gick vi hem och stensomnade.. Idag ska jag hem och rida efter skolan, sen ska jag skriva klart mitt manus och längta till helg!

Det är så himla skönt att snön håller på att försvinna, det är så himla kul att rida då. Igår var ju ute och galopperade på Rappan på en lång grusväg jätte länge med musik i öronen. Det kan vara det mest befriande som finns. Nu ska jag gå till Peter och dricka kaffe och prova kläder. Jag ska ta lite bilder sen, men jag är mycket hemma hos Axel och mitt internet har börjat krångla så jag vet inte om jag kan lägga upp någonting men jag ska försöka.

Jag funderar på att köpa mig lite typ och sy en kjol, det  kan ju vara kul och se hur det går!

Kan snön bara försvinna..

Hejsan, nu sitter jag i skolan efter fem dagars ledighet. Ingenting har hänt, som vanligt. Jag och Klara har redigerat våran dokumentär. Sen skulle vi äta, äcklig skitmat som vanligt så jag åt inget. Nu har vi samhällskunskap, våran lärare bryr sig inte så jag ska hålla på med mitt kollage eller mitt manus. Det är bara att välja och vraka i alla dessa roliga saker.. Just nu vill jag bara ha sommarlov, det kände jag när jag vaknade imorse. Tänk att dra upp rullgardinerna, se gröna träd och solen åka till havet och sola och bada fy vad skönt. Men nu ska jag återgå till mitt trista arbete. Ikväll ska vi på bio jag Axel och Joel, män som hatar kvinnor blir det.

Glasögon

Jag tycker att dom här glasögonen är sjukt snygga, eller vad säger ni?

Bloglovin

Förresten, ni kan prenumerera på min blogg genom bloglovin om ni känner för det. Då ser ni när jag skriver nya inlägg och liknande. Gå in här!

Vet ni vad som hände mig idag..

Godmorgon! Idag är vädret lika tråkigt som igår, fast det snöar inte i alla fall. Jag kom precis hem från Axel, när jag stod utanför dörren kom jag på att jag inte hade någon nyckel=utelåst. Härligt tänkte jag, så jag gick och släppte ut hästarna och gav dom mat sen kom Axel från jobbet med nyckeln som tur var så nu är jag insläppt. Jag ska snart äta frukost sen ska jag ut i stallet och mocka tänkte jag, inte så kul men det är lika bra att göra det. Vid halv tre ska jag till banken, gud så kul.


Det här är helt sjukt


En snöig dag

Jag kollar ut genom mitt fönster, och vad ser jag? SNÖ! Vad i sjöen är felet, det var ju vårväder nyss. Jag trodde att snön skulle smälta bort men nej. Jag som hade planerat att rida ut i skogen i vårsolen. Jag blir så himla trött. Men idag ska jag vara glad och njuta av att det är studiedag, och att det även är det imorn! Jag ska snart ta tag i att städa mitt rum, fy det är såååå tråkigt. Sen ska jag rida i snöstormen och tillslut inte göra någonting. Jag har bestämt mig för att träna ikväll, någon som vill med?

Ikväll ska pappa göra pannkakor, han gör dom godaste i världen. Jag vet att alla brukar säga så, men hans är verkligen godast i världen. Vi hörs sen med lite bilder och dylikt.

En dag i Helsingborg

               

Tävling i Tidaholm


RSS 2.0