Göteborg

Nu är jag tillbaka. I fredags åkte jag till Göteborg. Fick stå hela vägen, mina ben somnade. När jag kom fram stod Erik och väntade och vi traskade till Anders på Magnus och Magnus. När vi hade fått nyckeln började vi gå till hans lägenhet, det var en enda lång uppförsbacke men det gick bra. Efter att ha druckit några öl gick vi och åt på Happy Monkey och sen vidare till Magnus och Magnus. Jag och Erik fick sitta uppe på loftet, då får man klättra upp på en stege så kommer man upp på en liten balkong där man får sitta på kuddar på golvet och så finns det ett litet bord. Efter lite mousserande gick jag, Erik och Anders till Björns Bar och drack öl och åt ost, mums som Maria Montazami skulle sagt. Vid tre gick vi hem till Anders drack lite till vin och somnade.

Lördag, Erik vägrade vakna så jag och Anders gick och köpte pizza. Det var ett snuskigt ställe vi köpte på må jag säga och jag och Anders skrattade när vi gick därifrån. När vi hade ätit upp vaknade Erik till liv och åt sin ihopsjunkna calzone, blä. Sen satt vi bara och hängde till klockan sex när Anders skulle till jobbet. Vi gick en sväng på Nordstan sen gick jag och Erik och handlade lite och lagade mat. Vid 01.30 bestämde vi oss för att gå ut, vi gick till Smaka. Där hade dom den högsta musiken jag någonsin hört, gick inte att höra vad man själv sa men det var god öl i alla fall. Anders kom dit och hängde med oss när han hade slutat jobbet. Vid 03.00 gick vi hem och drack lite vin och spelade matspelet.

Söndag, Anders väcker oss vid 12.00. Han lagar fattiga riddare, gör färskpressad juice och kaffe. Det var så gott och jag blev så mätt. Matkoma i 5 timmar. Anders går på dejt och jag och Erik sitter som två bollar i soffan. Men vid 18.00 åker jag Erik, Anders och Anders två kompisar till Majorna och käkar fish and chips, mums. Matkoma igen. Åker hem kollar inception och somnar.

Måndag, jag och Erik sätter oss på tåget till Lidköping och det är inte försenat- It's a miracle!

En liten vacker bild på mig och min vän Jenni, 13 september 09 kl 01.18!

readhead


Nu är hela håret rött, får se hur länge det sitter i den här gången!


Smalltown girl


Morning pictures


RSS 2.0