För alla gånger som vi dansat och sjungit med fast ingen kan

Blev inget skrivande igår, var lite för upptagen med att fira att jag faktiskt lyckades ta körkort. Dansade med fina människor på Klubb Strand när Oliver Ingrosso spelade, det blev en annorlunda och väldigt sen natt. Idag fick jag reda på att jag kom in på universitetet i Karlstad så till hösten börjar min utbildning som miljövetare. Imorgon åker jag till Karlstad och ska fixa dona lite i min lägenhet, blir nog lite vindrickande mellan skrubbningen av listerna. På kvällarna får jag besök av en vän så jag slipper sova själv, är otroligt mörkrädd. Lite bilder från min mobil dom två senaste dagarna.

wish me luck

Är nervös för morgondagen...

bicycle with bon iver


garden


zara dress x2


zara dress


Sommar

Ja nu var det ungefär en så där fem månader sen jag skrev. Nu är det sommar och jag har inte speciellt mycket för mig när alla andra jobbar och jag själv inte gör det. Tänkte väcka bloggen till lite liv, under sommaren i alla fall. Man har lite roligare saker att skriva om då. Plus att snart ska jag flytta, har skaffat mig en lägenhet i Karlstad där jag ska plugga. Innan jag flyttar in i måste den göras i ordning lite, spacklas och målas och lite annat fint.
Igår kom jag hem från det årliga besöket i Falsterbo, det var lika bra som alla andra år. Var på Rebecca & Fiona i onsdags, har nog aldrig varit med om en sådan varm spelning i hela mitt liv. Det rann av folk men tillslut var det ingen som orkade bry sig så vi dansade loss i säkert tre timmar utan paus. Fint.

RSS 2.0