Cirkelpass

Älskar när man har storhandlat. Har dessutom pluggat effektivt idag, och tränat ett grymt cirkelpass. Nu blir det snart sängen och en film innan det är dags att göra samma ska imorgon igen. Förutom att handla då.
Godnatt! 








Söndagsjobb

Ha en trevlig söndag!
Själv ska jag jobba.




Vårväder

Denna dagen har varit väldigt lugn, ätit god mat och hängt ute i solen. 

Mango, papaya och ananas smoothie plus råriskakor med tonfisk och avokado.
Nudelsallad med varmrökt lax och cashewnötter. 


Alltså, denna smoothien! Var sugen på isglass nyss så gjorde denna istället. Fryst banan, jordgubbar och blåbär, saft från en pressad apelsin, kokos, lite vanilj yoghurt, minimjölk och vanilj kasein. Den var så god! Hade kunnat äta hur mycket som helst. 



Blommor





How do people ever get anything done when they have someone they could be kissing?

Imorse skulle jag upp och ta en promenad innan frukost, men det regnade så blev halvpepp på det. Tog istället mina grejor och åkte till gymmet för köra intervaller på bandet, men jag blev istället medlurad på en Tabata träning. Det var tunga 30 min utan frukost i magen, men kände mig nöjd när jag var färdig. 
När jag kom hem åt jag en god frukost, smoothie på en pressad apelsin, en passionsfrukt, lite melon, ananas, papaya, mango, kokos, alpro vanilj yoghurt och lite minimjölk. Till detta två råriskakor med minikeso och tonfisk. 

Nu ska jag åka och rida! 





Våffeldagen!

Igår hämtade jag mina två fina vänner för lite våffelhäng. Den ena slutade inte jobba för ens tio så blev lite sent, men bättre än inget i alla fall. Är det våffeldagen så är det. Vi lyckades slänga ihop lite våfflor med frukt och vaniljkvarg, det tillsammans med några timmars prat är ju nästan oslagbart! 







Glamglow

Har läst lite olika recensioner om denna ansiktsmask, men jag måste säga att jag gillade den.

När man tvättar ansiktet blir man ofta lite rödflammig pga varmt vatten och sådär. När jag hade använt masken i tio min, sen skrubbat av den så blev ansiktet helt jämnt i tonen. Behövde inte ens smörja in mig efter, och små ärr eller andra rodnader var som bortblåsta.
Denna lilla tub jag köpte för att testa kostade 149 kr, annars ligger den runt 400 kr om man köper den stora.

Det finns två olika typer, denna är om man vill få lyster i huden och den andra är mot acne. 

Före!


Efter!



Lunch

Skulle möta en kompis på lunch och kaffe halv ett, men kom hem nu. Blev visst lite länge.. Men två svängar på stan, tre koppar kaffe, en lunch bestående av Cesarsallad med varmrökt lax och prat är bra på en tråkig tisdag. 

Köpte en glamglow mask, ska ju tydligen vara himla bra om man vill ha extra lyster i huden. Så efter träningen ikväll ska jag testa och se om den verkligen funkar. 







Cirkel

Idag blev det ett cirkelpass och en ridtur. Idag var jag så omotiverad att ens gå upp ur sängen, ännu mindre träna. Men jag tog mig dit, och det kändes riktigt bra en bit in i passet. Ska snart gå och lägga mig men tänkte dela med mig av dagens mat.

Frukost blev råriskakor med minikeso, tonfisk och avokado + ett ägg. 


Mellanmål innan träning, råriskaka med jordnötssmör och banan. 

Middag, äter samma mån-fre varje vecka ungefär då jag tycker det är så himla gott. Broccoli, champinjoner, zucchini, paprika, qourn och sesamfrön stekta i kokosolja. Till detta äter jag råris, som idag var blandat med röda linser, hade lite fetaost och turkisk yoghurt till med. Så gott och mättande! 


På gymmet efter cirkelpasset! 



Ledig helg

Denna helgen har jag varken haft häst eller tränat. Jobbade, var med vänner, åt god mat, var ute, hade efterfest och gjorde allt sånt man måste göra ibland.

Men nu är det nya tag, tog mig en riktig sovmorgon idag så nu är det dags att ta min morgonpromenad. 








Jobbtorsdag

Idag har jag haft fullt upp. Gick upp tidigt för att åka till stallet, sen hem och äta frukost för att vid tolv åka på ett bodypump-pass. Efter det var det bara hem och duscha, byta om och åka till jobbet. 







Snart fredag!




Boxning & cxworx

Har lagt mig tillrätta i soffan med lite godis. Kände ett sånt extremt sug efter choklad och lakrits, så jag kände att jag kunde unna mig det idag. 
Igår var jag på mitt första boxningspass, det var kul och svetten rann. Idag har jag ont lite överallt, hon jag var i par med sparkade sjukt hårt så det känns i revbenen idag. Hela kroppen värker faktiskt, men det är ju så det ska vara efter ett bra träningspass.

Idag var jag på ett pass som heter cxworx med fokus på mage, rumpa och rygg. Det var ny release idag och denna release var definitivt tyngre för magmusklerna än den innan. Kommer kännas bra imorgon! 





Hairtalk

Vid elva promenerade jag ner till stan och besökte en frisör som ska göra en häftig grej med mitt hår den 10 april. Ser fram emot det så mycket! När jag var färdig där köpte jag en dubbel espresso och vandrade hem igen, i snön... För ja, idag snöar det i Karlstad. Fruktansvärt deppigt, men ett bra pluggväder. 

När jag kom hem gjorde jag frukost och sitter nu och jobbar med min uppsats. Längtar till maj när detta äntligen är färdigt... 










Universitetet & träning

Denna dagen började med 40 min promenad sen frukost bestående av jordgubbar, banan, kokos och kvarg. Efter det blev det lite plugg innan jag skulle iväg på handledningsmöte för C-uppsatsen.
Med det avklarat sitter jag nu här och inväntar ett boxningspass som börjar 18.45 ikväll. Kanske blir lite plugg till innan det. 








Cirkelpass

Cirkelpass stod på schemat idag. Roligaste men samtidigt det jobbigaste jag vet. Det är tio stationer, 40 sek på varje, 20 sek vila mellan varje station, en minut vila när varvet är färdigt, upprepa tre ggr! 
Idag var det
Plankan
Bicepscurl
Ryggkyft
Hamstringcurl m. Pilatesboll
Kettlebellswing
Rodd m. Trx
Situps m. Pilatesboll
Triceps bench dip 
Squats
Armhävningar 



Fint utanför gymmet!

Åt detta när jag kom hem, gott! 



Plugg & träning

Idag började dagen klockan åtta imorse, gick upp och gjorde kaffe och satte mig med min C-uppsats till klockan tolv. När jag var färdig slängde jag på mig mina ridkläder och red min häst i det fina vädret. Alla hästar var knäppa idag pga storm ute, men det gick bra att rida!

Nu laddar jag in för ett cirkelpass vid 17.15. Bästa passet som finns! 








Dans

Igår nattklubbade jag och några vänner på Jaguar nattklubb. Dansade och drack vodka/soda. Var en riktigt bra kväll! 
Mellan all träning så måste man unna sig lite dans med vänner.




Bilder lånade från Jaguar. 

Söndag





Frukost

Laddar inför jobb ikväll med denna drömmiga frukosten.
Smoothie med hallon, mango, björnbär, passionsfrukt, kokos, vanilj kasein och mjölk! 





Sol och kaffe

Blev en promenad längs vattnet, ett litet stopp på Löfbergs lila rosteri för att köpa kaffe, en sväng genom Stadsparken och sen hem. Skön start på dagen! 










Lördag

Igår åt jag detta på kvällen, det bästa är att det finns kvar så jag kan äta det ikväll med! 
Vaknade precis, så dags att dra på sig träningsskorna och ta en promenad och köpa en kaffe. Hoppas man inte blåser bort, känns som hela huset skakar av blåsten ute. 

Varmrökt lax, chèvre, avokado, rödbetor, råkostsallad, tomat och solroskärnor! Skulle kunna äta detta varje dag. 



Frukost

Dagens frukost blev en smoothie som bestod av 
1 grönt äpple, 1 avokado, saft av 1 apelsin, rivet citronskal, lite kokos, hasselnötter och mandlar, gojibär, ekologisk mjölk och vanilj kasein. 
Mixa ihop och njut! 







#fredagsinspo

Trevlig fredag!
Min dag kommer bestå av gym och ridning, härligt! 
















Vårkänslor

Idag drack jag kaffe innan jag tog årets första ridtur på utebanan i solen. Hästen var lika lycklig som jag för detta! 









New in!






Perfekt morgon!

Vaknade halv nio av att solen lös i mitt ansikte. Ignorerade förkylning och gick ut på en 45 minuters promenad med musiken från "känn ingen sorg" i öronen. Nu har jag precis druckit en riktig supersmoothie och läser en tidning! 













Presenter

När jag kom hem till mina föräldrar blev jag välkomnad med presenter, och nej jag fyller inte år. Tack fina mamma och pappa. Ni skämmer bort mig!

Skinnjackan är helt drömmig och är beställd från Isa Couture och är av märket Prey of London, silvriga sneakers från Ash och boots från H&M.


Jag i jackan innan drinkar med vänner på mellbygatans i Lidköping, som för övrigt kom med i White Guide nu. Besök! 


Hej! 

Nyslingat hår i ny tröja, ännu en present från paranteserna. 







Nyttigt tips!

Ikväll testade jag på att göra nyttiga bullar, eller vad man ska kalla det. Kokostoppar kan vi säga. Supergoda och nyttiga.
Du behöver detta:

Fem äggvitor, nötter (jag använde hasselnötter, mandel och chasewnötter),kokos, agave sirap (eller annan sötning), bakpulver, limeskal och vanilj casein (mitt är från bodyscience).

Hacka nätter och kokos, jag går mest på känn när det gäller mängden. 

Vispa äggvitorna till ett fast fluff.

Sen blandar du du bara i alla ingredienser i äggfluffet. 

Sen in i ugnen på 175 grader i ca 15 min.

Voilà, färdiga att äta utan dåligt samvete! 





Long hair, don't care

Någonting som måste göras när man är hemma i Lidköping är att fixa håret, vare sig man är frisk eller inte. Lite tidningar och kaffe är ju ändå ett bra sätt att starta dagen på! 





Lidköping

Idag åker jag hem och hälsar på mina föräldrar i Lidköping. Pappa skulle upp till Värmland och jobba så då passar jag på att få skjuts hem. Skönt att slippa köra själv. 
Innan vi åkte hem hann vi med en sväng på stan. 

Frukost hemma som bestod av chasewnötter, kokosflarn, banan, kiwi, passionsfrukt och lite kvarg! 

Lunch på Bröderna Olssons Elektriska, blev sallad med chèvre och rödbetor

Pappa!



 
Frozen yoghurt till dessert, så gott!







Träning

Har verkligen börjat tycka om att träna, efter att ha hållit igång 4-5 dagar/veckan i snart två månader så börjar man komma in i det. Försöker ge mig själv utmaningar varje vecka för att fortsätta hålla igång. Peppen när jag mätte mig runt magen igår, -5 cm. Inte illa för en nybörjare som mig! 









Godnatt






Eyelinertips!

Uttråkad deluxe, så att testa sminkningar är ett perfekt tidsfördriv. Var inne på Annica Englunds blogg och hon hade lagt upp en film med tips om hur man målar en bra eyeliner. Att måla eyeliner är något jag kämpat med hela min sminkade tid, och efter detta tipset så var det helt plötsligt superenkelt. Så vill ni ha tips om hur man får till den perfekta eyelinern, gå in och kika på hennes blogg! 





Sjuk

Fortfarande sjuk, vilket börjar bli väldigt tråkigt.. Men jag får i alla fall se på Gossip Girl, vila i soffan och äta god frukost.

Idag blev det Paulúns supergröt, banan, gojibär, kanel, kokosflarn och lite jordnötssmör. En riktig pangfrukost som var supergod! 









Födelsedagsfirande

I helgen var det födelsedagsfest och i måndags vaknade jag upp sjuk, igen... Börjar bli ganska trött på det, varit sjuk fram och tillbaka i två veckor. Så istället för att kunna träna, plugga och rida blir jag sängliggandes framför serier. 
Ska dock försöka ta mig iväg och köpa semlor sen, är ju trots allt fettisdagen. Älskar semlor! 






Söndag

Idag tänker jag klappa mig själv på axeln, för idag gjorde jag så grymma armhävningar. Det var första gången någonsin jag tyckt det varit kul med armhävningar, och träningen börjar äntligen märkas av. 




Frukost

Idag firar jag med frukost i sängen för att jag äntligen fick en hel natts sömn för första gången på en vecka. En riktig pangfrukost blev det med egenpressad apelsinjuice, havregrynsgröt med banan, kanel, gojibär och lite jordnötssmör, en passionsfrukt och ett rågknäcke som jag dock inte orkade äta upp. 
Bra uppladdning inför ett jobbpass ikväll med mina snyggaste tjejkompisar. 




RSS 2.0