VALBORG

hejhej hemsk mycket hej, jag är sämst på uppdateringen nu för tiden men ni får förlåta mig för datorn är som sagt inte på topp än! jag vet inte rikigt vad som har hänt sedan jag bloggade sist men igår var jag i alla fall på stan, hos optikern faktiskt. jag kollade min syn en gång till och fick en test på linser som jag ska ha en månad. jag gillar att ha dom i min jag blir förbannad när jag ska ta ut som men högerlinsen går bra men vänster tar ungefär tusen år. men jag lär mig nog som alla säger, men jag vill inte lära mig jag vill att det ska gå bra på en gång :( men men det kommer säkert funka. sen har jag även beställt ett par nya glasögon som förmodligen kommer på tisdag, dom är snygga och jag vill ha dom nu! igår även då så gick jag mamma och axel och åt lunch på rörstrand, det var förvånansvärt gott faktiskt! sen gick mamma och axel till sina jobb och jag åkte hem. jag är ledig, så jag har lite tråikigt hemma. idag åkte mamma och pappa till helsingborg men jag orkade inte följa med, plus att det är valborg så det kommer säkert hända något trevligt ikväll. men vi halv åtta tar jag bussen in till stan ska förmodligen sola om jag orkar. sen så ska jag och axel hitta på nåt då så vi får se vart vi hamnar. imorn om det blir fint väder ska vi åka ut på en utflykt ha och jag, myyyyyyyys :) det är snart 10 månader på oss, det gillar jag!
jaja nu ska jag väl snart gå ut och gå en långpromenad, jag hoppas att det inte blir regn bara. det är så typiskt att när man är ledig då kan det aldrig vara fint väder. men när man sitter i skolan då kan det vara skinande sol och hur jädra varmt som helst. men det är ju alltid så haha.
och igår då red jag ska ni veta, för första gången på typ en månad det var hur kul som helst och madonna är bra i benet. så nu kan jag äntligen börja rida igen
ha en trevlig valborg så kanske vi ses! :)

if you die, i wanna die with you

hejsan hoppsan, jag kan tala om för er att det här har varit en bra vecka! :) sol och massa sol, vi har bara chillat helt enkelt. vi var lediga igår och idag slutade vi halv ett med världens mysigaste gympalektion haha, den bestod av solning med läraren typ! imorn blir det ingen skola för mig heller för då ska jag på emmas student den fuskisen går ut redan imorn. det ska bli hur kul som helst att åka dit i alla fall, träffa allihopa och käka god mat! så dit tar jag och axel bussen imorn sen hämtar mamma och pappa oss på kvällen. på lördag ska jag på middag ute på kållandsö för min morfar fyller år, jag som älskar att äta ute :) så det blir massa mys och jag hoppas att solen håller sig hela helgen för det skulle vara bäst. fast ja det skulle ju inte vara helt fel om den höll sig ända in i augusti! men snart ska jag in och träffa min mamma i stan, köpa present till emmis och sen ska vi väl förmodligen ta en fika. och nu ska jag ta lite mer kaffe som jag så duktigt har tillagat själv haha!
ha en fruktansvärt bra dag :)


GRATTIS PÅ EMMSI :D
image105

epson

idag är det fredag, den bästa dagen på hela veckan! :) vi sitter på vårat arbetspass som alltid går så fruktansvärt långsamt så jag tror jag dör, men sen så åker man hem och då kommer snart axel. idag jobbar han i skövdeså han kommer inte förens tjugo över sju och då är jag redan hemma hos honom och väntar. hans mamma ska till kusten så vi är förmodligen själva, vi ska göra våfflor! och jag ska leta upp en god efterrätt, fast då kanske vi inte ska käka våfflor innan för det blir lite väl sött så då får det bli lax isåfall. men det blir lika gott vilket som. så idag blir det en myskväll, förmodilgen kolla på OC med det var längesen nu.
men men snart så åker jag hem med bussen, eller om ja si sådär 3 timmar. men det är nästan snart. då ska jag ge mina hästar och hundar mat. och ta det lugnt till klockan kvart i sex då åker jag in till axel och väntar på honom.
ha en bra dag & helg, på återseénde :)

image104

för sent för edelweiss

hej, min dator hemma har pajat. det är för mycket skit på den hahahahah. så jag får passa på i skolan! men nu har jag gjort en ny header i alla fall. och jag skriver sorgligt tycker malin :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D men jag är glad, faktiskt!
hej då

and my heart is telling you

säga vad man vill om pete dorhety, men hans röst kan man döda för!

image99

stockholm vaknar långsamt på droger och på sorg

hejhej hemskt mycket hej, hur mår ni? jag mår i alla fall bra, för imorn är det frdag, jag ska blondera håret och på lördag är det fest! fast jag är lite nervös för provet på tisdag, men det kommer säkert gå bra hoppas jag. den här veckan har vart som vanligt, fast igår bodde jag och axel själva i hans pappas hus, vi badade och kollade på OC. slappade helt enkelt. idag badade vi med skolan, det var ganksa kul faktiskt. vi var 8 st som badade. hör och häpna, det var rekord många haha. våran så extremt atletiska klass, men kul var det i alla fall!
snart kommer axel och mamma och pappa, alla på en gång. för dom har varit på jobbet. jag ska försöka dra med axel ut på en promenad, det är så fint väder och det gör mig lycklig!
ha det bra

image98

the grass is greener on the other side

hejhej, vart i skolan idag. inget speciellt hände som vanligt! och jag väntar på bussen som går halv åtta för jag ska åka in till stan och sola sen ska jag till min kära axel =) jag har inte så mycket mer att tillägga idag utan ni får ha det så trevligt, på återseénde!

image97

life will smile for you

i helgen var det fest, och jusste ursäkta att dte har varit dåligt med uppdatering. IGEN! jaja fest var det i alla fall, folk från alla möjliga ställen. Pauline och Grethe från göteborg johan från mellerud och vi resten från stan. en riktigt bra blandning visade det sig. det blev röj.
först på fredag var jag och axel en stund hos tobbe och sen hos alex, axel skulle jobba på lördagen så vi tog det lungt. på lördagen åkte jag och carl till skövde och shopppa lite och för att sedan invänta att axel skulle sluta. pauline ringde och berättade att hon och grethe var på väg till lidköping. vi bestämde att dom skulle sova hos oss och den la vi på. jag axel och carl tog en välbeövd pizza för att sedan återvända till lidköping. där träffade vi P & G domfick pizza pch så åkte vi hem till axel, sen bar det av till sockerbruket på "småstadsfestival", väldans trevligt. efter det drog vi vidare till alex som hade bestämmt sig för ännu en fest. det belv kalas till klockan två sen var vi tvugna att kila hem eftersom att axel även skulle jobba på söndagen. på söndagen åkte P & G hem. och likaså jag, hem till mellby för att vänta på axel. sen kom han och det blev slapparkväll. och nu sitter jag och väntar på honom.
i veckan blir det filmkväll hos alex någon dag och fest hos axel på lördag, det blir skoj får vi hoppas!
ha det bra!

KOLLA BILDER FRÅN FESTEN PÅ BILDDAGBOKEN, MATILDAS SÅKLART. MATILDABERGH =)


det har blivit svårt att älska

hejsan, sitter på datakunskapen. ganksa kul idag faktiskt, vi har ett samarbete med engelskan och vi ska köra en broschyr om något i ett enkelsktalande land. jag ska skriva om Notting Hill karnevalen så det kommer nog bli ganksa roligt. igår hade jag utveklingssamtal, det gick förvånansvärt bra om jag får säga mitt. efter jag hade vart på det så åkte jag hem och åt sen la jag mig i soffan eftersom att min huvudvärk som jag hade haft hela dagen vägrade att sluta. så jag red inte men det ska jag göra idag! men sen klockan halv sju kom axel och vi bara slappade och kollade på tv för jag var så trött, han kommer sen med jag längtar redan. och på torsdag och fredag är han ledig, det är jag väldigt glad för. men sen jobbar han lördag och söndag i skövde. det gillar jag inte! och jag kankse ska tävla i helgen, i uddevalla. det beror på om madonna har lugnat sig, hon är brunstig och helt galen när man rider henne fast det är roligt! men hon sparkar bakut hela tiden så det blir ju lite jobbigt om man ska hoppa men det går säkert över. jaja nu ska jag åtregå till arbetet och sen äta. 
 ha det bra

sommaren är på väg igen

RSS 2.0