fast mitt hjärta är kallt

jag älskar älskar älskar mary kate och ashley olsen, dom snyggaste tvillingarna och även dom snyggaste tjejerna i världen. jag får faktiskt lov att säga att jag tycker det. coolare stilar än vad dom här två brudarna har det får man leta efter. kanske kommer dom att vika ut sig i playboy läste jag, vad tror ni?

snygga snygga snygga
image44


jag får nog påstå att jag tycker att mary kate är snäppet vassare
image45

image46

skyll inte på hugo

hejsan, har varit lite dålig på uppdatering igen. men igår var jag i helsingborg och i danmark. köpte en del saker men jag har lite bråttom nu så jag skriver och lägger upp bilder när jag kommer hem. JAG LOVAR!

always one foot on the ground

godkväll. skola idag som vanligt, vi var alla trötta som vanligt och den sista lektionen var seg som vanligt. men ändå så satt vi där som vanligt. men vi hade ganska roligt ändå. jag vaknade på fel sida idag, kändes som att jag bara ville gå hem och gömma mig typ, någon mer som har kännt så någon gång? men det gick ju bra sen i alla fall. nu när jag kom hem så hjälpte mamma mig att sy in alla mina byxor typ, härligt. eftersom att jag har bett henne i typ ett halvår. men nu är dom bra, tycker jag eftersom att jag är så kräsen.
idag så har jag och axel 8 månaders dag, han överraskade med att komma med 8:a rosor till skolan. jätte fina. har satt dom i vatten så dom står här vid datorn nu. jag äääääääälskar rosor. så det gjorde min dag lite bättre. sen har jag lagt undan en bok i skolan som skulle vart inne den 9:e januari och jag har jätte irriterad på att den här personen efter 2 påmminelser och ett mejl inte kunde lämna tillbaka boken. men så idag så hade jag sån tur att äntligen få den för hon eller han hade lämnat tillbaka den. så nu har jag läst läst läst och jag ska fortsätta läsa massvis för den är sjukt bra. bakom stängda dörrar heter den så att ni vet, verkligen en läsvärd bok. aja på torsdag blir det skåne och danmark shopping och massa mys. ha det bra!


axel                              dom 8:a rosorna     boken; bakom stängda dörrar

   


hej på er

slänger in ett kort inlägg här idag för jag har lite bråttom. var och tävlade idag och det gick helt okej. har inte hunnit lägga upp jeansen än får göra det imorn. ska in till stan nu så jag skriver mer imorn. ett låååååååångt inlägg så att ni kan njuta, adjöss.



image40

heart in a cage

idag så har jag axel mamma och pappa varit i skövde, inte favoritstället men det finns i alla fall yap. jag och axel köpte ett par jeans var. mycket fina! vi hämtade även ett konstigt bett som jag ska testa idag på madonna och om hon går bra på det så ska jag ha det imorn på tävlingen. upp tidigt imorn alltså för då bär det av till tidaholm, åker klockan 7 på morgonen. me det ska bli kul och tävla imorn, det känns som att hon kommer att uppföra sig! och ikväll blir det världens godaste tacos, nämligen min mammas tacos. det finns ingen som gör godare mat än min mamma och försök inte ens säga emot om ni inte har smakat hennes mat haha. nu ska jag och axel ut och hänga i stallet, typ mocka bajs putsa utrustning och rida. allt sånt där som ni som inte har hästar slipper. mocka gör verkligen min dag, såååååååååååååååå roligt! jag lägger ut en bild på mina nya jeans sen om ni kankse är intresserade av att se hur som ser ut. ha det fint

min gamla klass var och är ju ganksa bra!

     



  image39

they say the cool is all over me

ni ska bara veta hur glad jag ät att ni kommenterar, lycka för mig. då får jag veta lite mer vilka som läser och vad ni tycker! fortsätt fortsätt fortsätt!
idag började jag klockan 8, jag var sjukt trött men dte är jag alltid innan jag kommer upp. Men tillslut som släpade jag mig till skolan, hann slänga i mig lite flingor sminka mig och ta på mig min nya tröja. den är hur skön som helst! idag har vi haft naturkunskap och gjort klart en plansch om månen, sen hade vi matte och nu har vi studiepass. jag är hungrig och det är alla andra också. men det är i vilket fall som helst fredag idag, lycka! när jag kommer hem ska jag ta en kort med tröjan på mså att ni får se. på återseende!




babyshambles

måste bara säga att jag älskar dom! även om pete är det mest nerknarkade människan man kan hitta på den här jorden så är han sjukt grym på att sjunga och dom är från england. det kan inte bli bättre!

image32


if you don´t mind

maten på harrys var vansinnigt god, jag åt laxpasta eftersom att jag inte äter kött utan bara fisk jag vet inte om ni vill kalla det vegetarian så kalla det vad ni vill! sen gick jag och mamma på stan lite, hittade inte något på ginatricot så jag får väl helt enkelt vänta med presentkortet eller så får jag åka till trollhättan och kolla istället. jag hittade däremot en jätte fin tunika inne på H&M. kommer blir urfin till sommaren med en brun kropp till. den är lite grå blå typ, jätte fin i alla fall.
nu ska jag ut och rida, ska testa ett nytt bett så vi får se hur det går. och på söndag är det tävling i tidaholm, det ska bli roligt det var ett tag sen jag tävlade nu! och ridsportförbundet  har börjat med en töntregel att om man är under 18 måste man rida med väst. jag hatar att rida med väst, det mest obekväma i världen och särskilt snyggt är det inte heller. min väst som jag har beställt har inte kommit än heller, men jag får låna min grannes som tur är annars hade jag inte fått vara med! aja, sen ska jag in till stan och träna, härligt! ha det bra


här är tunikan, jag älskar att den är uppkavlad på ärmarna!

   

här är även min skinnajacka som jag köpte för ett tag sen, låtsasskinn såklart!


blackout

idag ska jag åka till harrys och äta med mamma mormor och morfar. det ska bli trevligt och gott. ikväll blir det träning också, det var ett tag sen nu och jag skäms! Sen funderar jag över att gå lite på stan, köpa något på ginatricot kankse eftersom att jag fick ett presentkort där när jag fyllde år. sånt måste ju uttnytjas. just nu sitter jag här och lyssnar på britney, jag hoppas verkligen att hon tar tag i sitt liv lite snart. fräschar upp sig och är en riktigt mamma som jag tror att hon kan vara. jag menar hon har ju varit så sjukt snygg innan. det kan hon nog få tillbaka om hon ligger i lite! jag hejjar på britney och hoppas att allt kommer lösa sig.
jag skriver mer i eftermiddag och berättar om det blev något köpt eller inte, ha det bra!


kolla på henne!
image27


image28


i´m miss american dream

tänkte vara lite kändisdissig nu, som dom flesta nog vet så har lindsay lohan gjort en marilyn monroe. jag gillar verkligen inte henne längre hon är lite för patetisk med allt drogande och all skit hon håller på med. hon har växt upp alldeles för fort. jag tycker inte att det var längesen man såg henne i "föräldrafälllan". Hon är inte ens gammal än och vart inne på rehab så många gånger att man inte kan räkna det på fingrarna längre, liksom vad är meningen? men folk får väl göra som dom vill antar jag.
Sen ska jag bekänna en sak, pinsamt nog gillar jag britneys nya skiva nåt sjukt mycket. fast hon är fruktansvrt ful i videon, fy! jaja allt för nu.



image26

hej

just nu kom jag att tänka på att jag är ute efter ett par snygga jenasshorts, någon som har något förslag?

elin kling i ett par sjukt snygga shorts, elin är en otroligt bra bloggare för övrigt. älskar henns blogg

image24


funderar även på att köpa den här väskan som jag såg i göteborg, blev total förälskad

image25

hej

idag kom lisa till skolan, brun som en pepparkaka efter thailand. det är fusk. jag vill verkligen åka utomlands nu känner jag. det var över ett år sedan, då var det spaninen som gällde. och nu vill jag åka själv utomlands till spaninen igen och bo hos en familj som vi känner. det skulle vara så sjukt kul att bara kunna ligga och sola, gå ut på kvällarna och ja helt enkelt bara chilla och dricka fantastiska drinkar. jag behöver det. inte för att jag vill bli brun utan helt enkelt bara för att det är så sjukt avkopplande att ligga där på den vita stranden och när man blir allt för varm så hoppar man i havet och svalkar sig i det varma saltvattnet. så blir man sådär sjukt snygg i håret av allt saltvatten det blir så rufsigt och härligt! och alldeles solblekt också, fräknar kommer fram och man kan gå i härliga sommarkläder och se helt sjukt fräsch ut bara, finns det något bättre än varma länder och sommar?
aja, det är det jag tänker på hela tiden här i skolan idag i alla fall, medans jag har halsduken på mig och dricker kaffe. jag vill verkligen vara utomlands! fast iofs så skulle det vara as kul att åka med tjejerna. jag lisa matilda klara alexandra och malin. vi bestämmer här och nu att vi åker till cypern grekland eller italien nästa sommar när vi är 18. det kommer bli härligt! haha
ha en bra dag!

ser det inte bara helst sjukt skönt ut?

image23


hej

tänkte köra en dagens också

Dagens humör: hyfsad, förutom att skolan började idag
Dagens borde:
 plugga plugga plugga
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: leggins, tröjklänning och en halsduk
Dagens planer: vara med axeeeeeeeeeel
Dagens materiella vill ha:
VÅFFLOR
Dagens längtan: mera lov
Dagens beroende: gooooodis
Dagens tråkigaste: skolan!
Dagens personer:
klassen :)
Dagens irritation: matteprov imorn!
Dagens låt: vet i sjöen

hej

sitter och pluggar matte, inget jag hurrar för direkt men det måste göras. skolan har kommit igång och det vanliga livet också. axel är på väg hit från jobbet och jag har saknat honom sjukt mycket idag. det är alltid blä när han ska åka till jobbet! han gick upp halv åtta för bussen går kvart i nio. åtta var han klar så då gick jag upp och åt frukost med honom, sen skulle jag lägga mig och sova igen men jag kunde inte för jag var sjukt pigg för ovanlighetens skull. så jag gick upp och gjorde iordning mig istället.
igårkväll åt vi tacos, kollade på dirty dancing 2 som gick på femman och så kollade vi på ELLE galan. någon mer som kollade på den? vad tyckte ni?
jag längatr bara tills nästa lov men det är ju inte så långt kvar, fyra veckor tills påsklovet. och vecka 10 så har vi ledig dag på måndag och efter påsklovet är det massa lediga dagar. det ser jag fram emot oerhört mycket.
idag kom även lisa hem helt oväntat, vi träffade henne på stan. brun och fin, den fisen har varit i thailand två veckor, fusk fusk fusk! det känns som att en utlandresa i i alla fall en vecka skulle sitta bra nu.
och innan jag avslutar så kan jag bara tala om för er att idag har jag varit sjukt sugen på våfflor!

jag älskar att andy warhol kommer tillbaka, helt klart den coolaste personen

image22

hej

sönag idag och imorn är det skola igen. fasiken, sista dagen på lovet är alltid så hemsk. jag tänker alltid varför sov jag inte mer eller varför åkte jag inte någonstans? haha jämt. men sak samma det är snart påsklov och det längtar jag redan till. på tisdag har jag matteprov också, jag gillar det inte ett dugg. men det är skönt när det väl är gjort.
igår hade mamma och pappa varit i uddevalla, dom kom hem med ett fint halsband till mig. ett halsband som är mot trafficing. det var skitsnyggt och det kommer att användas flitigt plus att det är för en bra sak också. det är samma sak med AIDS linnena på h&m, jättesnygga och även för en bra sak. sånt borde göras mer.
 melodifestivalen igår var lika dålig som vanligt, och jag vill bara säga att jag hatar den och carola.
jaja om jag skulle ta tag i att städa mitt rum här, det kan behövas en del.

halsbandet

image21

hej

idag har jag mest sovit. eftersom att axel jobbade till tre fick jag ta det lungt för mig själv. jag sov kollade på tv och duschade och sen kom han. vi har bara myst idag och igår med mjukiskläder och åter mjukiskläder. imorn ska jag åka och träningshoppa i skara, det ska bli kul och jag hoppas att det går bra för det var ju ett tag sen jag var ute nu!
men nu börjar det bli sent och jag och plutt ska sätta på desperate housewifes igen, godnatt på er!

här är min familjs hund viktor, han är söt!

image20

hej

har precis pluggat matte, inte mitt favoritämne precis. men det gick ganksa bra ändå! idag har jag varit hos frisören och blonderat håret, det blev helt okej och jag la märke till att mitt hår har blivit ganksa långt på sistone. idag på morgonen så fick jag två alla hjärtans dag presenter av axel, han är allt för snäll. jag blev så glad när han ringde förut och sa att han kommer hem tidigare från jobbet så jag slipper tillbringa hela dagen själv. vad ska ni göra idag?
igår köpte jag en ny kjol, jag gillar den jätte mycket. jag är så glad för jag har hittat massor med nya saker, det är inte så vanligt här.
idag är jag sugen på våfflor, skulle inte det vara lite gulligt så här på alla hjärtans dag med tanke på att dom är hjärtformade? jaja nog med denna egentligen helt onödiga dag.
lovet är snart slut, fast det är ännu några dagar kvar att njuta och sova ut. så nu ska jag göra mig iordning för kvällen, sätta på lite musik och invänta klockan 6. ha det bra ni snälla människor som läser min blogg. skriv gärna lite kommentarer så jag vet vilka som läser!


lite kärlek från oss!

image19

hej

nyss inkommen från stallet, jag och emelie har ridit lite. madonna var allt annat än lat idag vill jag bara påpeka!
och igår fyllde axel år, han fick massor med godis av mig. han blev hur glad som helst. jag funderar lite på vad vi ska göra på alla hjärtans dag. någon som har något förslag? efter han hade fått sitt godis så gick vi och tränade han och jag, 1 timma på rullbandet. vi båda hade lite ont i fötterna efteråt men det kändes skönt i alla fall.
han skulle som vanligt jobba idag så jag åkte hem med halv 10 bussen och axel gick till jobbet. men jag åker in sen igen vid kavrt i 5 och går lite på stan.
igår köpte jag en ny skinnjacka, är oerhört nöjd över den. och nu för någon minut sen så beställde jag ett halsband. jag funderar även på en ny väska, men jag trivs ganska bra med den jag har den är rymlig och bra. men man kanske behöver förnya sig lite.
på kalaset i söndags hos axel så pratade jag och hans syster om att vi skulle komma ner och hälsa på dom i stockholm igen. även om dom inte var hemma så kunde vi ta deras lägenhet. inte helt fel. så om någon helg så drar vi till stockholm på en shoppingweekend!


den här frukosten är jag oerhört sugen på nu; espresso house, muuuums
image18

bild

här är föresten min nya älskling

image17

hej

ursäkta mig, har haft fullt upp.massor med kalas för mig och axel. så nu är det en sjuttonårig amanda som skriver! lite närmare 18 tack och lov. men jag fick en del pengar en ny plattång en parfym ett linne och en ipod nano. jag blev absolut nöjd. och jusste, jag fick ett presentkort på ginatrocot med så jag får väl gå dit och spendera lite.
axel som fyllde tjugo flck en tavla, pengar, champange, glas och massor med saker. han blev nöjd han med. så kalasen har vart bra. igår efter all tårta och all mat så gick jag och axel och tränade på kvällen. det blir förmodligen så idag också när han kommer hem från jobbet. 

 

mums

jag älskart

rosebud läppsyl; köpt på victoria arena i göteborg

image16

äntligen

skoldagen är slut, det är fredag, det är lov och jag fyller år! axel kommer snart, vi ska äta räkor ikväll. och nu ska jag ta en tur på min motionscykel sen duscha och bara älska att det är lov.
ha det bra



klädseln var enkel idag, klänning med fickor från kappahl, svart leggins höga svarta strumpor och en stor halsduk från koola anna

image15

you gave me someone to love

fast det här känns ju nogerlunda onödigt! sitter och har arbetspass, det börjar kvart över tolv och slutar fyra. GREAT!
den blir en aningen långtråkig faktiskt. men när jag kommer hem ska jag rida med emelie, sen ska jag ut och springa även fast jag är mörkrädd, jag får härda. sen ska jag cykla på motionscykeln lite tror jag. efter det ska jag absolut duscha och göra en ansiktmask så jag är fräsch inför den kommande dagen!
och jag känner att en fest inte skulle sitta helt fel typ imorn, någon som har något förslag kankse?

hej

har min tredje lektion nu, har haft naturkunskap matte och nu har jag studiepass. helt onödig lektion.
förlåt att jag har bloggat dåligt nu, men jag har varit lite upptagen. igår tränade jag igen, sprang 20 min och gick 40 min. det var faktiskt lite jobbigt. men det kändes bra när jag kom hem sen!
idag gick jag upp vid 7, klädde på mig sminkade mig och gjorde frukost åt mig och axel. försöker få in vanan att äta frukost för axel, han är så sjukt dålig på det. och jag vill inte att han ska vara trött på jobbet. så jag gjorde en macka och fil och ett glas mjölk, men han fick bara i sig mackan och mjölken men det är i alla fall en bit på vägen. själv så åt jag en skål med flingor mjölk och banan, mums! jag är pigg ida med det känns bra för jag somnade halv 10 igår! sista dagen innan lov med, och jag fyller år imorn, kan det bli bättre?
hur mår ni idag?

image14


lite uppdatering

Dagens humör: ganksa pigg faktiskt, än så länge
Dagens borde: fortsätta med mitt tidningsomslag
Dagens frisyr: lilla my knut
Dagens klädsel: klaras röda adidaströja, tshirt från gina, svart ballongklänning under, leggins och röda converse
Dagens planer: ut och gå, och förmodligen träna
Dagens materiella vill ha: min nya väska!!!
Dagens längtan: Sportlovet & axel
Dagens beroende: träna
Dagens tråkigaste: vädret
Dagens personer: axel axel och åter axel. fast rikard också för att han hjälpte mig med bloggen
Dagens irritation: långt kvar till sommaren
Dagens låt: vincent-how to rob a bank

Hur mår ni?

hej på er

klockan är 10;13 och vi har våran första lektion svenska. våran lärare är som vanligt inte här för hon är på någon jädrans utbildning. så vi får sitta här själva så jag tog en dator och skriver lite istället! 
klockan ringde klockan åtta men jag och axel gick inte upp förens halv nio, vi duschade och sen åt vi frukost. det blev flingor med mjölk och ett ägg. jag hann inte torka mitt hår så det fick bli en vanlig knut.
träningen igår gick bra, kändes skönt när man kom hem. senare åkte jag och solade medans axel åkte till sin pappa och diskuterade hans 20 årsdag.
bara 3 dagar tills jag fyller år nu!

dagens låt; vincent-how to rob a bank

image13

snälla

tiden går så sjukt långsamt, jag kollar på klockan hela tiden. vi börjar den här lektionen 11 och slutar halv ett. klockan är bara fem över halv tolv. men jag längtar till träningen sen det ska bli hur skönt som helst. jag kände det igår när jag var ute och sprang att det ska bli skönt att komma igång och träna. det behövs, tro mig!
sen får vi se vad som händer under dagen, jag ska väl vara med axel tror jag. och så ska jag äta något gott när jag kommer hem.
imorn ska jag träna för en ny tränare i skara, han ska vara oerhört bra. det är hästhopnningsträning för er som inte vet. Madonna har börjat komma igång igen, jag längtar verkligen tills tävlingarna börjar på riktigt igen. men jag är i alla fall anmäld till tidaholm nu den 25:e feberuari tror jag, det ska bli kul!
Och något annat som är kul är att jag fyller år på lördag, ännu lite närmare 18 tack och lov. Sen är det lov med, behövligt, verkligen!
Men återgå till arbetet igen då, programlicenser it is!


madonna & jag i binneberg

image12

godmorgon

sitter i skolan på datorkunskap, och jag har världens skitdag. allt börjar med att jag ska platta mitt hår, jag har värsta kluddarna i håret som inte gick att reda ut. sen skulle jag ta på mig kläder och det jag ville ha var inte tvättat och därför hann jag inte äta frukost! när jag kom till stan så skulle jag ta ut pengar till träningen med malin och till frukost. på den första automaten så var den ur funktion, den andra gick det bara att ta ut 500 lappar på. jag blev verkligen skitförbannad. då skulle jag kolla om var det var för mat i skolan, äckligt! sen glömde jag mina träningsskor så jag får vara ut. hejja mig idag, jag vill bara åka hem och dö!
hoppas ni har en bättre dag än mig!

dagens låt; regina spektor-better

image11

Herne Gästspelar

image9

Det är så här att amanda bad mig att göra ett lite gäst spel på hennes blog så nu får ni höra vad jag har i tankarna!
Så för er som inte vet så har jag midterms finals imorgon, det menas att jag ska vara klar med allt som jag gjort under första året så jag kan presentera det! men jag är nästan klar! har bara lite småfix och lite bilder som ska skrivas ut. Så till de jag brukar blogga om musik! Här är en god och glad låt som ni kan lyssna på!

Modest Mouse vs. Terror Squad - Float on vs. Lean Back

klicka på länken för att lyssna

 Och för er som vill kolla min blogg
  hernqvist

you be nice to me, then i´ll be nice to you

jag ligger ju fortfarande i mitt dilemma med att designa bloggen, hjälp mig någon? jag vet verkligen inte hur man gör och jag är sämst och jag kan ingenting. så hjälp hjälp hjälp!
över till något annat, skola idag. designade ett tidningsomsag det tog lite tid men tillslut blev det något av det. sen gick jag och malin till stan och vi bestämde att vi skulle träna imorn, mycket skönt. När jag kom hem så red jag och emelie sen gick jag ut och sprang. Nu har jag ätit och väntar på att axel ska komma med bussen. Det är ungefär min dag, inte så mycket att skryta med men nu vet ni i alla fall.
föresten, någon mer som drömmer att dom moffar falukorv som om det vore godis? det var verkligen det äckligaste!



dagens låt; maia hirasawa-gothenburg


image7

RSS 2.0