Världens sötaste katt!


En dag i Göteborg!

           

Tävling

Jag och Rapsodija i 1m i fredags, vi kom sexa! :)

Sjukdom och grejor

Första dagen i skolan och jag är sjuk. Jag äter tabletter mot det och det gör att jag mår illa och blir helt matt. Jag ska äta tabletterna 3 gånger om dagen också.. Men jag har snart ätit klart dom. Jag blev dålig fredagskväll och på lördagen mitt i middagen fick jag åka till akuten, där fick vi vänta i nästan tre timmar!

I Fredags tävlade jag, i 1 m kom jag 6a av ungefär 45 st så jag var nöjd. I 1.10m gick det inte alls lika bra, Rappan var trött i musklerna så jag utgick. Men det kändes bra ändå.

Massa påsk

Idag ska vi till trollhättan och handla påskmat! Jag gillar att handla, det är så mysigt. Imorn ska jag tävla i Essunga och på kvällen ska jag och Axel äta påskmiddag hos hans pappa. På lördag är det påskmiddag hos min mormor och på söndag bär det av till göteborg för att äta påskmat hos Axels faster. Det blir mycket mat det.

Just nu håller jag på och försöka påska till det lite, jag var ute och plockade alla möjliga grenar för att fräsa till mitt påskris. Men snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning.

    

En kort sammanfattning

Jag är ganska dålig på att skriva, egentligen har jag väldigt mycket att skriva för det händer väldigt mycket varje dag men jag orkar aldrig langa upp datorn och göra det. Men just nu är vi hos Axel och här är Peter Serena Nicklas Sandra Charlie och Samuel. Vi har det rätt trevligt, och imorn ska jag skriva lite mer. Men idag så var jag Axel Charlie Serena och Anders i Charlies stuga i Blomberg och fikade jätte mycket. I lördags var Jag Axel Peter Serena och Niklas i Hellekis på campingen och grillade korv och åt chips, solade och hade det jävligt skönt. Det var längesedan jag hade en sån skön dag.


RSS 2.0