som jag älskar dig

igår blev det röj hos tildis. alltså inte bara en middag utan fest! jag hade så nedrans kul så jag får passa på att tacka för kvällen! idag har jag inte gjort ett dugg, jag och axel har bara tagit det lungt. vi spelar tvspel äter tacos och har druckit fruktansvärt gott vin! annars så ska jag återgå till tvspelandet.
ha det bäst

             


en dag

jo idag är det fredag, det gör mig lycklig! det har inte hänt så mycket. sov hos axel, gick upp och sminkade mig och plattade håret. sen åt vi frukost ihop och han följde mig till skolan. axel skulle egentligen ha jobbat i skövde idag men han slapp det så det blir lidköping för honom! det är bra för då kommer han inte hem så förbannat sent. resten av dagen så är det arbetspass på fyra timmar. jag förstår inte hur man kan börja 8 och sluta 4. och den sista lektionen plågar dom oss med en 4 timmars lektion, helt sjukt! men sen är det klart i alla fall, så då ska jag hem och rida madonna. vi kankse ska tävla imorn men det är inte helt bestämt än, får se hur hon känns idag. annars är det tjejmiddag hos min käre vän matilda som fylde år igår. grattis på henne! och jag skulle fråga henne en sak idag men nu är hon inte här, så det är ju inte så lätt. men får jag inte tag på henne så ska jag bara vara med axel ikväll. vi får se hur det blir. förmodligen en slapp helg. det kan behövas, är helt slut efter den här veckan.
ha det bra

heje

överskriften var lisas idé, jag har inget med den att göra bara så ni vet!
nu har jag varit seg igen, ursäkta mig. men jag orkar aldrig, jag orkar inte sätta på datorn. orkar jag sätta på den så orkar jag inte logga in på bloggen och skriva. men nu sitter jag i skolan som har börjat efter ett välbehövligt lov. men i alla fall vi har studiepass och som vanligt gör vi inte ett skit, vi sitter här i biblioteket med datorerna och pratar och tar det oerhört chill om jag får säga mitt. men påsklovet har bestått av slapphet, fast mina kära vänner jag har städat jätte mycket. jag har ridit och min häst är fortfarande inte klippt, hon står där hemma halvklippt och jag orkar aldrig ta itu med det. men snart måste jag, för imorn ska jag träna och på söndags ska jag tävla! jag vill helst inte att hon ska se ut som hon gör just nu! sen har jag ätit en massa massa massa godis, det kan jag lova er. varje dag från torsdag till måndag. men nu är det slut med det igen. ska börja träna snart igen, när jag orkar ta tag i det. typ när snön har försvunnit, för den gör mig deprimerad.
den här dagen är snart slut, och det gör mig glad, för imorn är det onsdag och då har halva veckan gått. och imorn sluatr vi kvart över elva och då ska jag och axel äta lunch med hans syster som är på besök från stockholm. så trevligt!
ha det bra tillsvidare, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

jutte ja, jag har lagt upp en film på youtube på mig och min halvklippta häst madonna. fast där är hon klippt.  men i vilket6 fall som helst så är det förra året i grevagården!


vilken färg har själen

hej på er, har varit dåligt med uppdatering. jag får ursäkta, men jag har verkligen inte orkat sätta mig framför datorn den är så seg så jag tar mig aldrig tid att sätta på den längre. men jag ska skärpa mig! nu är det så att det har inte hänt så fruktansvärt mycket, påsken har ju inte riktigt börjat än. vi får se vad helgen har att erbjuda, man ska aldrig hoppas för mycket för då blir det bara pannkaka av alltihop. och för er i min klass som vet att jag har mina kluddar i håret, jag borstade ur dom i lördags, och idag med och så har jag även plattat det jätte noga och så har jag glansmedel i. det var nog längesen mitt hår mådde så bra. jag ska lägga upp en bild på det imorn för jag har lite bråttom nu tyvärr. och idag gick jag upp klockan halv 9, och jag dammsög hela övervåning, svabbade golvet och torkade med en jädrans trasa i alla fönster och på allting som finns. jag kände mig sååå duktig och jag har gjort någonting på lovet. så nu luktar det mums, och det finns inte ett enda litet dammkorn. men nu ska jag åka till axel, han är ledig imorn, och då ska vi måla ägg. fast jag är sugen redan nu, så det kankse blir ikväll med, det hoppas jag!
ha det bra


sommar- strömstad i axels stuga
image87

dying to say this to you

hejsan, vädret vad i sjöen hände med vädret? Axel sov här och vid sju skulle han upp, då frågade han mig när vi låg där i sängen om jag orkade sätta mig upp och kolla på en sak. Jag satte mig upp, och där var det. En snöstorm utan dess like. Hallå, vad hände med våren och sommarkänslorna? Det var inte ens kallt igår ju, måste ha blivit istid inatt. Jag var ute och gick med hundarna här nyss, snön bara piskar i ansiktet jag såg ingenting. Men hundarna tyckte att det var roligt i alla fall. Hästarna som är nyklippta får stå innen idag, annars kommer dom att frysa ihjäl stackarna.
Igår gjorde jag och Axel ingenting, vi kollade mestadels på Desperate Housewifes och vi åt god mat. Min mamma kan inte göra annat än god mat men ändå. Lite senare lägger jag upp bilderna från helgen, kanske nu. Jag får se vad jag orkar.
Ha det bra

det dracks cider      jag matilda och       jag städade
                                   malin fick på oss    en del undertiden
                                   rött läppstift
                       

malin anton jag      
axel och matilda
hamnade senare
under kvällen på     mitt fönster
60års kalas              imorse
                                                                     dom stackars  vitsipporna fryser
               


massor med snö      men hundarna tyckte
                                      att det var roligt i alla fall
  

för en lång lång tid

hej mina kära vänner. jag var uppe tidigt idag, tycker jag. axel åkte till jobbet och jag åkte hem från honom vid 10, jag ska rida och sen ska jag tillbaka till honom vid 3 när affären stänger. för ikväll blir det partaj utan dess like.
jag skulle klippt klart madonna idag men eftersom mamma släppte ut henne så kan jag inte det för då är hennes ben helt blöta och då går det tyvärr inte. jag kan säga att det är inte det mysigaste att få hästhår hela tiden rakt i ansiktet, mums! men man får såt ut med det typ 2 gånger om året.
igår bestod min och axels kväll av desperate housewifes, första säsongen. det går inte sluta kolla, det är så sjukt bra så jag bara vill.. jag vet inte vad jag vill. men det är sjukligt bra och det är min absoluta absoluta favoritserie.
men nu ska jag pallra mig ut och rida, och senare lägger jag upp en bild på det som förmodligen kommer bli kvällens outfit.
ha det bäst, vi kanske ses ikväll!

här är min kära häst madonna
image77

looking for a place

hej på er, just nu sitter jag i skolan och väntar på att vårat fyratimmars pass ska börja, jippi! men sen är det i alla fall lov och det ska jag njuta av som aldrig förr. Men just nu får jag helt enkelt njuta av skolan. vi håller på med reklamsaker på våra arbetspass, det kan väl vara roligt ibland om det inte är fyra timmar. men hur osm helst, imorgon blir det fest för hela slanten, kan ju inte säga något annat än att jag längtar. och igår hade emlie med icon till ridskolan, det gick bra för dom. icon var så fin för jag hade precis klippt honom. det gjorde jag i onsdgas kväll klocna 10 började jag, var klar klockan 12. en aning trött var jag i alla fall. igår började jag klippa madonna som går lite fortare eftersom att hennes päls inte är hälften så lång som icons. så jag måste klippa klart henne när jag kommer hem för hon är bara halvklippt. när jag är klar hemma hos mig så åker jag in till stan till min kära axel som jobbar till klocna sex. då ska vi bara slappa pch äta räkor. sen får vi se vad kvällen har att bjussa på. vad ska ni göra på lovet?
ha det fint 

image76

hide away

hejsan på er, dagen har varit långsam, tråkig, seg you name it. men det fanns vissa tillfällen som var roliga. jag skulle solat med malin, men jag hann inte med bussen så det blev inte av. så vi får ta det någon annan dag. lisa var på dåligt humör idag och matilda gick hem haha. klara smög iväg på engelskan för att träffa sin käraste och alexandra var flummig. jag var en blanding av alltihopa typ, förutom klara för min käraste är i skövde. det var sladder blöta disktrasa pannkakor i skolan idag me, fy usch och blä. men som tur är kommer min pappa hem sen och lagar riktigt pannkakor till oss. imorn går vi 1½ timme i skolan sen slutar vi. ganksa skönt faktiskt, axel är ledig med så då blir det vi två hela dagen, ingen träning på kvällen heller så det blir en slapp dag. på torsdag ska vi åka skridskor i skolan, fy sjöen vad roligt det ska bli haha. tänkte lägga upp lite bilder här nu, så enjoy!

dagens outfit tog jag i skolan idag; kate moss tshirt(hellzbellz) fejkskinnjacka(h&m)halsduk(koola anna)
kjol(ginatricot). inget avancerat idag alltså

image67

mina kära vänner matilda lisa &malin förra onsdagen
image68

föreställningen;      fest hos                       fest hos                      fest hos
romeo & julija         patrik                           patrik                           patrik
                                 

det bästa i hela      madonna
världen, icon            hon står gulligt
           

godmorgon

nu ska jag snart gå till bussen. börjar dagen med matte, sen datorkunskap mat och sen studiepass. fast jag ska till frisören så jag får lite ledigt idag. jag hoppas för gusskull att håret blir bra. vi hörs senare.

lyckans rus

axel kommer om någon minut, kankse om några sekunder. om jag har väntat!

image66


give me some

föreställningen i fredags var mycket bra, över mina förväntningar absolut. så det var hur roligt som helst.
festade i lördags hemma hos patrik carlsson, det kom några tjejer som gick efter ett tag så jag var ensam tjej men jag hade roligt ändå haha. klockan halv ett gick alla och vi skulle på efterfest egentligen men det blev inte så. jag och axel gick hem ohc la oss istället och jag stensomnade eller vi båda gjorde det. söndagsmorgonen vaknade vi typ halv 9, jag fattar inte varför jag alltid vaknar så tidigt dagen efter fest. men i alla fall vi tog det lungt åt frukost och sen gick vi och la oss igen. sen åkte jag och axel hem till mig, emelie kom så vi red. när hon hade åkt hem städade jag mitt rum lite, vi åkte med mamma och pappa och hämtade spån sen åkte jag och axel hem till honom och kollade på jurassic park. jag måste rfkänna att jag tycker att dom filmerna är jätte jätte bra faktiskt. idag så jobbar axel i skövde och det är lika tråkigt som vanligt. men han kommer vi halv 8 ikväll typ. vi kankse ska baka, eller om vi gör det imorn. jag älskar och baka det är väldigt mysigt. men när jag komemr hem så ska jag lägga in bilder från festen. fast först ska jag rida med emelie, det går framåt med madonna tack  vare min nya tränare frank kutscher. och jag längtar till nästa tävling, absolut. allt blir så mycket roligare nu när hon har skärpt sig.
hörs sen

förlåt

hoppas att ni tycker att bloggen är helt okej, ni får gärna skriva kommentarer om vad ni tycker är bra och dåligt, vad ni vill att jag ska ändra på osv osv. igår hade jag inte den minsta tid att skriva en blogg förlåt att det inte kommer nytt varje dag. men jag försöker så gott jag kan.
igår var jag på bästa humöret i världshistorien, det var sååå fint väder. jag red ut med madonna och min iPod i det fina vädret, det finns inget bättre. det är så sjukt avslappnande och mysigt.
ikväll ska jag och axel på en dansföreställning på katedralskolan, romeo & julija ( det stod märtha förut för att min käre vän axel hade missförstått amanda, haha) heter den och axels tjejkompis amanda lidholm bjöd oss på premiären som alltså går av stapeln ikväll. det ska bli oerhört trevligt. så ikväll blir det skara som sagt. imorn vet jag inte vad som händer, fest kanske? sen bara ta det lungt. och snart är det påsklov, lycka! kanske blir gäöteborg då och hälsa på min gamle vän pauline. och så längtar jag till sommaren, jag och axel var ute och gungade på kvällen. vi pratade om sommarplaner och sånt. skåne blir det garanterat i alla fall, sen ska vi till hans sommarstuga i strömstad och jag ska absolut till emmas stuga i grebbestad, så mysigt som det var sist. sen blir det nog en massa mer, åka båt sola och käka glass. men nu vill ni nog inte höra mer. om jag hinner innan föreställningen ikväll så lägger jag upp en bild på min outfit, redigt sommrig idag. jag gillar det massor.
och så ska jag hälsa tillk min kära klass som är den bästa i världen!
ciao

skåne skåne skåneeee
image60

much to long now

nu ska jag dricka kaffe som aldrig förr, jag är så jäkla trött och jag måste piggna till träningen. så hej kaffe!
nu ska jag ut i stallet för hästarna mina väntar! ha en bra kväll.

gottgottgott
image58

även fast mitt hjärta är kallt

idag har det varit en skön dag lite mer än en timme i skolan sen slutade vi. började klockan kvart i tio och slutade kvart över elva, inte så jobbigt!  jag och axel gick upp typ halv nio gjorde iordning oss och käkade fruktost, sen föjde han mig till skolan och efter det gick han till jobbet.
ikväll ska jag träna i skara igen med madonna. det ska bli väldans kul eftersom att hon har blivit så lungt och snäll. och den träningen vi ska på är verkligen hur bra som helst. så det blir roligt. ikväll klockan halv sju åker vi härifrån och hämtar upp axel i stan sen åker vi till träningen. sen kanske emelie följer med, det brukar bli så. men nu ska jag nog gå och lägga mig och vila lite, kanske äta något gott och bara ta det lungt tills ikväll. härligt härligt.
ha det så bra!

image57

jag hatar att jag älskar dig

håkan min käre vän, han är sommar så mycket att det bara skriker om det. jag fullkomligt älskar honom och hans musik. han gör mig glad när jag är ledsen han gör en regningsommardag till den bästa dagen i hela välrden. han är helt enkelt bäst bäst bäst. jag lyssnar alltid på håkan på sommaren och våren när det börjar bli ljust ute. det hör till! aja, i helgen fick jag två böcker av mamma, the truth about diamonds av nicole richie och läppstiftsdjugeln eller något. nu för tiden läser jag jämt jag har blivit beroende. fast det är ju en bra sak att vara beroende av. och te, mums hallonte och vitt te. det känns nyttigt och fräscht. allt känns nyttigt och fräsch såhär i dom ljusa tiderna, tycker ni inte det?
det var kul att komma tillbaka till skolan nu, det känns som att det var hur längesen som helst. massa skvaller jag älskar det! men nu måste jag återgå till lektionen, inte för att vi har någon lärare men det är alltid bra att få något gjort. så ha det bäst, kram amanda

bäste håkan hellström!
image56

i miss you all the time

hejsan. skrev inget igår för jag var aldrig hemma. jag och axel åkte till stallet och kollade på tävlingarna där. emma söderberg min kära vän var såklart där och tog hem en seger i 1.20, grattis till henne!
i fredags bakade jag och axel som sagt fantomen kakor, och jag kan tala om för er att det var dom godaste kakorna jag har ätit i hela mitt liv. jag skulle kunna leva på dom faktiskt. jag och axel har tryckt i oss X antal kakor, men det var mums och nu känner man sig välgödd. i lördags var det fest hos ellen, det var allt trevligt. jag och axel cyklade till majåker och hade det trevligt. men vid 12 tiden åkte vi hem, trötta som vi var. vad har hänt med oss?
idag så är jag ledig från skolan, studiedag. oerhört skönt! jag ska städa mitt rum rida och sen ska jag bara vänta på axel som jobbar i skövde idag och inte kommer till mig  förens halv 8, fy tiden går sååå långsamt. 
ha det underbart!


japansk mat i helsingborg


helsingborg


båten till danmark


danmark, helsingör


jag fick köpa i danmark, vad vuxen jag kände mig haha


väntan på båten hem


hemma hos ellen      jag och älskling
          

i´m stuck forever in your mind

hejhej hemskt mycket hej. allt bra? själv mår jag på topp. igår var jag med axel och joel vi kollade på barnfilmer på mig och axel sen kollade vi på not another teen movie. haha det var längesedan jag såg den, det var fruktansvärt roligt. vi bakade även fantomenkakor, jag åt så många att jag fick en sockerchock och fick en fruktamsvärd huvudvärk, det var det värsta jag har varit med om. men idag blir det förhoppningsvis fest i alla fall. så nu ska jag gå och duscha göra iordning mig sen kommer joel och axel och hämtar mig. vad ska ni göra idag?


ha en trevlig dag!
image47

RSS 2.0