Mi Lajki

Jag har så sjukt ont i ryggen just nu. Jag vill bara hem och lägga mig ner haha ;d
Men får jag det, nej. Jag ska rida när jag kommer hem sen direkt ner till stan igen. Duscha och göra i ordning mig. Men det ska bli kul ikväll, hoppas jag i alla fall.
Hoppas ni har haft en bra dag :)
PUSS

Bästa helgen på länge

Hejsan på er!
Helgen har varit underbar, den bästa på mycket mycket länge.
På fredagen anlände vi först till Uddevalla, där var det sjukt mycket folk. Jutte ja, Fjordfestivalen :)
Vi åkte från Uddevalla till Strömstad i Axels mammas otroligt snabba bil, det blev väl ungefär i 200 hem till båtviken.
När vi kom fram vid 10 tiden åt vi lite, drack ett glas vin. När vi hade gjort det tog vi en vinflaska och vandrade ner till Carl och Magnus. Dom satt och lyssnade på musik och drack lite. Vi joinade dom. Dom sa att vi bara skulle åka in till stan och ta en öl, yeah right! Carl var på G utan dess like, han ville röjja. och röjja gjorde vi. Men först gick vi och tog en drink på Pråmen efter det röjjde vi på The Cod. Det var proppfullt, varmt och skit kul. Vi tog en öl var och dansade till klockan 3.
Jag vaknade av en fruktansväd värme, gick upp och drack lite vatten och väckte Axel. Det var sjukt varmt och fint väder så det blev till att slänga på sig badkäderna och åka ut på sjön. Vi åkte en bit bortanför koster och la oss på en ö. 23 grader i vattnet och inte ett moln på himlen. Kan det bli bättre?
Vid 4 åkte vi hem, vi skulle gå ut  men efter att ha ätit en jäkla massa räkor och efter väldigt många glas vatten kom vi fram till att vi skulle stanna hemma och kolla på en film som började klockan 11. Men så blev det inte rikigt, vi la oss i sängen en stund för att invänta filmen, vi stensomnade klockan 10.
Vaknade på söndagen, lika fint väder som lördagen. Båt den här dagen med, och samma ö. God tomatpaj pch massor med frukt. Sen åkte vi hem, red, började kolla på en film och sen sov.
Nu är jag på jobbet och axel med, Vi åt frukost på Söderströms imorse. Och vid två blir det lunch på Mimmis.
Efter jobbet ska vi hem till mig, rida och sen åka in till stan. För ikväll r det måndagsklubben :)
Sommaren gör mig löjligt lycklig, jag blir ett litet barn igen.
PUSS

Äntligen helg

Hejsan mina trogna läsare ;d
Jag sitter på jobbet, började inte förens två, men det har varit full fart hela tiden och det är ganksa skönt för då går tiden fort!
Igår var jag hundvakt åt Peters hund Ville, jag och axel träffade Malin och Anton och tog en låååååg promenix. Det var mysigt, sen gick vi förbi Niklas hus, där stack Niklas och Peter ut huvudena. Dom hörde att vi hade gått förbi och pratat. Dom kom ner så stod vi och prata en stund, dom skulle till mc donalds men vi orkade inte gå med haha. Klockan var havl tolv så det kändes lite onödigt eftersom i redan hade gått så långt. Jag och Axel gick hem och sov.
Efter jobbet idag så tar jag och Axel bussen till Trollhättan och därifrån bussen till Uddevalla där hans mamma hämtar oss, för i helgen blir det Strömstad för hela slanten, jätte mysigt!
Så imorn ska vi bada och åka båt hela dagen, och på kvällen blir det förmodligen ut.
Ha en bra dag.
PUSS

Värme

Hej på er, idag är min första jobbdag när jag är helt absolut själv. Peter är på inköp så jag sitter här haha. Men resten av veckan har gått bra så det ska nog gå bra nu med. Men nu är han i Göteborg så då kan jag inte ringa hit honom om något krånglar, det kan jag inte nu! Men det kommer säkert att gå bra ändå. Förmodligen kommer det inte komma så mycket folk idag eftersom det är så varmt.
Snart slutar jag, eller ja om ungefär 2 timmar. När jag har slutat ska jag hem och rida sen ska jag in till stan igen, till Axel.
Snart ska jag ringa Malin, vi ska förmodlige ta ett kvällsdopp och göra lite andra mysiga saker.
Ha en bra dag
PUSS

Grillkväll

Tjenare, idag är det fint väder och jag blev inkallad till jobbet. Men det gör inte så mycket för alla andra jobbar så jag har inte någon att umgås med! Men nu sitter jag på jobbet, slutar 6 så det är inte så långt kvar. Tiden går hyffsat fort, vädret är ju så fint nu så jag förstår att folk hellre badar än är på stan. Men som sagt, det flyter på.
Ikväll blir det grillning med mamma, pappa, mormor, morfar och Axel :) det ska bli mysigt!
Efter vi har grillat åker jag och Axel hem till honom för imorn är det jobb igen.
PUSS

Jobbar

just nu sitter jag på jobbet, det var det jag skulle avslöja om jag fick det och det fick jag. Jag jobbar alltså på Denim´s i Lidköping. Riktigt soft jobb! förlåt att jag inte uppdaterade igår men jag var aldrig hemma.
Nu ska jag sätta mig ute i solen med min chef haha. jag uppdaterar senare och lägger in lite bilder :)
PUSS

På hemfärd

Just nu sitter vi i bilen på väg hem till Lidköping, lite tråkigt faktiskt för jag har haft sjukt roligt. men det händer mycket när jag kommer hem så jag har längtat hem lite också. Det ska bli kul att sätta igång hästarna igen och sånt, jag är sjukt sugen på att tävla nu när man har suttit på falsterbo. Men det är inte så långt kvar tills tävlinarna börjar, 3 veckor ungefär.
Men som sagt nu är vi på väg hem och det är ett helt år tills nästa gång vi kommer igen, sorgligt. Men man får tänka på det roliga som händer när man kommer hem istället, då blir man glad!
Bilderna och filmerna från idag lägger jag in när jag kommer hem för jag har ingen usb-kabel i bilen, den ligger i någon väska här i bak. så dom får ni se senare!
Själv ska jag sitta i bilen i ungefär 4 timmar till, men det blir nog till att dra på lite OC kanske!
PUSS

Hejdå Falsterbo!

 

Prisutdelning 5års finalen


Bean Bar


Bean Bar

Igår gick jag och axel ut vid elva tiden. Vi gick en sväng och kollade in ställena här i Höllviken och funderade på om vi skulle åka till strandbaden igen eller inte. Men vi bestämde oss för att stanna kvar. Då slapp vi åka buss och grejor, dessvärre var det bara öppet till 1 här eftersom att alla åker till falsterbo där det är öppet till 3. Vi gick till ett ställe som hette Bean Bar och hade hur trevligt som helst, vi satt med två killar som var riktigt sköna :) 
Idag är det lördag och imorn åker vi hem efter en underbar vecka här i skåne.
Det ska bli skönt men samtidigt tråkigt som sjöen. Det är ett år till vi kommer tillbaka, men vi kommer tillbaka i alla fall.
Men idag är det bara slappande som gäller för min och Axels del, mamma och pappa ska åka till malmö men jag och axel stannar kvar här. Senare ska vi åka in till skanör och äta världens godaste sill, ni anar inte hur god den är.
Men idag vid klockan 3 ska jag även göra ett viktigt samtal, för på måndag kommer det ske en rolig sak. Men det avsöljar jag då :)
PUSS

Innan vi hade gjort i ordning oss


Inne på Bean Bar
     

Strandbaden


Falsterbo

idag var vi på falsterbo horse show en sväng. köpte en del saker, men det visar jag imorn :)
ni får lite bilder och en och annan film! vi kollade på 5åringarnas final och nations cup där danmark vann och sverige kom näst sist. en dålig dag helt enkelt. men det var trevlig stämning som vanligt :)


   
   
   

strandbaden


Strandbaden

igår var vi och åt på spanish garden i höllviken sen åkte jag, Axel och Emelie till campingen och förfestade lite till. sen bar det av till ett stort disco som heter strandbaden i falsterbo. ni får se bilder och filmer. enjoy :)


    

 

Kalas på campingen


Skåne

nu är vi i skåne! hur härligt som helst. i söndags så kom vi hit, först gjorde vi ett stopp i båstad och tennisen var i full gång. jag och axel fick ett fint armband av mamma i 1 års present. och jag köpte tre tröjor. sen tog vi en tripp till Danmark och köpte lite dricka. sen åkte vi hem och jag och axel gick till stranden.
måndag åkte vi till malmö, vi kollade en del och åt lite. jag köpte min väska som jag har velat ha i hundra år. en mulberry väska. så jag var glad. vi åkte även till min kära vän emma och hennes två kompisar som hade hyrt en lägenhet i skanör. det blev fest och vi åkte ner till campingen där det var fullt med folk. vi satt och chillade i olika tält.
tisdag chillade vi, badade och dylikt. mamma och pappa var i malmö. vi satt även på en resturang och drack lite cider och vin med mina föräldrar på kvällen!
onsdagen åkte vi bron över till köpenhamn, där kikade vi och åt. vi träffade min faster som är bosatt där som berättade att hon hade tagit en fika med lars ulrich från metallica. jaha tänkte vi, det var inget konstigt för henne. men fan vad ballt! hon hade träffat honom fem gånger för hennes bästa kompis rené har ett hårdrocksband och har varit förband till dom, så dom var visst goda vänner. sen åkte vi strandvägen ner till helsingör och tog bäten över till helsinborg. sen åkte vi hem, jag och axel firade våran 1 års dag med att sätta oss vid stranden med en picknick :)
idag har jag och axel gått upp till ett köpcenter i höllviken, axel handlade tre tröjor och jag fick ett nytt creme rouge! emelies föräldrar är här nu. så vi ska grilla hamburgare och sen kommer emlie, så senare ska vi sätta oss på en mysig resturang och äta mat. för senare blir det raj raj med emelie i falsterbo på ett stort typ disco som dom har byggt upp som heter strandbaden :)

Vårat hus vi bor i

         


Söndag Jag & axel på stranden
.
     


Måndag Malmö & Emma och jag badade

       
             


Danmark & våran 1 årsdag :)

   


Grejorna jag har köpt:

trosor, ett par för varje veckodag. Friis & company


väska från mulberry & parfym från escada, moon sparkle


plånbok från louis vuitton som jag fick av min faster, creme rouge från maxfactor, en tröja från chloé, en stickad från ralph lauren och en skojrta från ralph lauren!


Hoppas ni hade en trevlig läsning. det kommer mer imorn om kvällens bravader för nu är nämligen emelie på väg ;d
ha det bra!
PUSS

Mazzetti Tidaholm Div1 omg1


Mazzetti Tidaholm


Mazzetti Kungsbacka


Icon Nuntorp LB


en dag kvar

imorn så bär det av! vi ska ha med den bärbara datorn så jag ska uppdatera med bilder och lite skrivande så ni förstår hur härligt det är där nere :) just nu håller jag på att packa, sen ska vi köra hästarna på bete och sen så ska jag städa mitt rum. vi åer klockan åtta på morgonen imorn sen när vi har kommit fram och lämnat sakerna i huset så åker vi till helsingborg eller danmark. det är inte riktigt bestämt än men någonstans blir det i alla fall. vi beräknar vara framme i höllviken  klockan ett ungefär så vi har ju hela dagen på oss att göra grejor. gå till havet, visa runt axel lite, visa vart vi har bott innan och sånt! men nu måste jag återgå till min packning, det är ju en del!
och föresten, det skulle vara kul om ni som läser min blogg skriver vilka ni är. det är kul att veta :) det skulle vara snällt!
ha en bra dag! :)
PUSS


fredag

hejsan på er! idag har varit en härlig dag och även igår så vi kan ju börja där. igår kom lite folk till axel som vi umgicks med och vi följde sedan med serena och träffade hennes pojkvän denims peter får vi kalla honom. vi satt där ett tag med dom sen tog vi följe hem. idag har jag vart i skövde och blonderat håret och så har jag hämtat ut ett armband, det kommer snart ett till och lite andra godsaker. fast dom får jag ju inte förens efter semestern, för om 2 dagar åker vi! :) det ska bli så nedrans skönt. kul och träffa lite folk som emelie, emma och massa andra! sen bara chilla, det ska bli så härligt. just nu så är vi hemma hos mig, jag mamma pappa axel mormor & morfar. vi ska grilla och sen ska jag och axel åka in till stan och se en film med eric! kan bli mysigt, lite jordgubbar och sådär. föresten, hoppas ni gillade filmen. det komemr flera inom kort. jag ska försöka hinna lägga upp dom imorn om jag har tid. måste packa, jag har inte ens börjat. men bättre sent än aldrig :) ha en härlig kväll.
PUSS!


torsdag

hejsan, som ni såg i inlägget innan så har jag gjort en film. en gammal film, på mig och min ponny icon när vi tävlar. han är söt tycker jag, sockersöt. jag vill bara krympa honom och ta med honom in i mitt rum som en liten hund. men det går tyvärr inte! men där är en film på honom i alla fall, och jag har fler som jag inte riktigt har orkat lägga ut än. men vilka minnen det är, dom gör mig lycklig. jag får rysningar när jag kollar på oss tillsammans! han är min vän icon, en vän jag har haft i snart 7 år. inget kan ersätta honom, därför står han fortfarande kvar här även om jag är för stor för honom och inte kan rida honom. man kan inte sälja sin bästa vän, han är ingen vanlig häst han är den bästa hästen i hela vida världen. nej föressten han är den bästa individen i hela världen. jag lovar att om ni hade sett honom så hade ni känt kärlek till honom vid första ögonkastet, precis som alla andra har gjort. precis som jag gjorde första gången jag såg honom. 11 år gammal fick jag galoppera honom ite på en äng, det var då jag bestämde mig för att honom ska jag ha! och så blev det nu står han är min gamla skrutt, och jag älskar honom :)
nu ska jag in och träna litegranna, sen ska jag och axel äta mat. han är sjuk och söt!
PUSS!



Icon


göteborg

hejsan, idag bär det av till göteborg. axel och carl ska på bruce springsteen och jag ska träffa pauline. det var oerhört längesedan så det ska bli roligt. vi åker om ungefär 1 timma, eftersom axel jobbar! men sen så fär vi. och jag får lov och säga att det är skönt att solen har gått i moln för fy attans vad varmt det är när den är framme. så jag är glad att den är borta ett tag så man inte rinner bort.
jag får se om jag hittar något i götet, eller om jag sparar pengarna till skåne. men jag ska ju få mer pengar som jag har skrapat ihop genom att städa trappor så jag kankse slösar lite idag om jag hittar något :)
nu ska jag äta smörgåstårta, ha en bra dag :)



härliga fredag

hejhejhej!
hur mår ni? själv mår jag prima, väntar på mina gamla vän emma som jag nog får erkänna att jag inte har träffat alldeles nyss. så det ska bli jätte kul!
igår skulle jag tränat men det hände en incident som gjorde att jag hoppade det, plus att det var så sjöens varmt också. men nu, jag ska inte säga så för jag älskar solen, men nu har solen gått i moln så man behöver inte få dåligt samvete för att man sitter inne. så när emma har kommit så ska vi väl antagligen sitta och snacka lite, sen måste jag nog ut och rida. och klockan kvart i sex måste jag in till stan med bussen för att träna med axel :)
imorn ska axel och carl på bruce i göteborg så jag hänger på dom ner till götet och hänger med pauline. det var också ett tag sen så man får ta sina tillfällen i akt!
men som sagt nu väntar en dag med emma och träning!




torsdag

hejsan, jag har blivit riktigt duktig på att uppdatera igen!
solen skiner oerhört mycket och just nu önskar jag att jag hade körkort och kunde åka till svalnäs och chilla men sån tur har jag ju inte så balkongen får duga. men det går lika bra det, förutom att det är lite tråkigt att vara själv.
emma kommer sen runt tre tiden, hon skulle ta en tripp nedåt och åker då förbi mig. så senare kommer hon den lilla fjollan! :)
men idag ska jag bara slappa, sen ska jag träna ikväll. och på tal om träningen, igår tränade jag som aldrig förr. jag har aldrig varit så svettig i hela mitt liv. fy sjöen vad snuskigt det var, men det kändes skönt efteråt i alla fall. så idag ska jag gå in får det så igen. igår när vi kom hem åt jag och axel en god sallad med kräftstjärtar i och lite hemmagjord dressing, den satt inte helt fel. och imorses åt jag en müsli utan socker och så la jag på lite russin med, och en knäckemacka med keso. fy vad gott det var! men nu ska jag återgå till solningen så ha en skön dag.
och kom ihåg att jag uppdaterar varje dag nu så läääääääs :)


inte långt kvar till skåne nu :)


onsdag

vet ni vad mina kära vänner, det är bara 11 dagar tills vi åker till skåne och det är bara 14 dagar tills jag och axel firar 1 år :) jisses vad tiden går, och det är helt okej för mig faktiskt. i alla falla fram tills vecka 30 sen får dom sista 4 veckorna gärna gå långsamt!
men över till något annat. idag har jag inte gjort ett dugg, jag har solat typ, gett mina hästar mat som jag snart ska göra igen och vart ute med hundarna. snart ska jag ställa mig och laga någon mat, men jag vet bannimig inte vad. sen vid kvart i fem åker jag in och tränar. tränade i måndags men igår var jag för lat så jag och axel grillade istället och kollade på allsång på skansen. det var fint väder med, det betyder att sommaren äntligen har kommit. HURRA!
men mat och träning nu då, träningen går bra jag sköter mig och jag har gått ner 3 kilo. mycket förvånandsvärt må jag säga. men det känns kul!
ha en härlig sommardag


RSS 2.0