Glida runt, hänga runt, låna pengar

Den här låten är så dålig att den blir bra, and I like it!

Fett!

img_0813 (MMS)

Erik skickade en bild till mig. Jag längtar till 26 december!


En blond en brun

Vad ska jag skriva egentligen, jag gör inte så mycket intressant på dagarna, men jag skriver ändå. Idag åkte jag in till stan vid nio och var sjukt trött. Skulle till arbetsförmedlingen men det var inte för ens tio så jag satte mig och drack kaffe, åt en macka och läste aftonbladet på mobilen. Vid tio var det infomöte, var ganska bra faktiskt och intressant. Åkte hem red mina två hästar och frös ihjäl som vanligt, hakan domnade bort igen. Sen gick jag in och duschade, la på en fin ansiktsmask och värmde mig. Efter det var jag ute och gick en stund och lyssnade på musik. Det var också kallt, men ändå skönt.

Nu när jag är färdig med allt för denna dagen ska jag inte göra något, enbart vänta på att Desperate Housewives och Bartenderskolan ska börja. Efter det ska jag sova för att sen vakna till en ny dag, sista dagen på teorikursen!


En vanlig måndag

Måndag. Ja idag har jag ridit, inte så himla varmt. Hade två par strumpor och skor med fejkfårpäls innuti på mig men ändå frös jag. Det blåste så mycket att min haka domnade bort, helt sjukt. Men det är bara att hålla ut helt enkelt. Hovslagaren var här och satte på nya skor och broddar, vilket var skönt fär då slapp jag brodda själv, det är så jobbigt och tar lång tid. Efter jag hade ridit duschade jag väldigt varmt, mina lår var helt röda efter att jag hade ridit. Sen åkte jag in till stan, drack kaffe och sen gick jag på teorikurs. Börjar bli riktigt grym på teorin och tycker det är riktigt kul att sitta där och lyssna. Efter hämtade pappa mig sen åkte vi ut och övningskörde, jag måste skryta lite och säga att jag var vidrigt bra idag! Riktigt stolt över mig själv, speciellt i det här vädret. Det var roligt så nu ska vi köra varje dag den här veckan har jag bestämt.

Det kanske inte blir Karlstad i helgen nu, vi funderar på att ta en tripp till Göteborg över helgen istället. Det är ju mysigt det med. Jag älskar Göteborg, det är min stad helt enkelt.

Nu sitter jag med en ansiktsmask som jag snart ska tvätta bort sen ska jag kolla lite på tv innan jag somnar. Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen klockan 10.00 men min buss går nio så jag får sätta mig och dricka lite kaffe innan jag går dit och har sjukt kul!

Här övningskör jag i april, jag blev ledsen för att det kom en stor lastbil
på världens smalaste grusväg haha.

Sjukelisjuk

Jag har inte ridit sen i måndags, och det känns ju så där bra... Men jag är faktiskt sjuk också och idag har jag sovit väldigt mycket, men har emellanåt hunnit äta lite lussekatter och druckit julmust! På torsdag eller fredag åker jag till Karlstad och stannar nog till onsdag veckan efter, kommer bli väldigt skönt att komma bort några dagar! Men mån-ons denna veckan är inte riktigt lika rolig. Måndag: Teorikurs Tisdag: Arbetsförmedlingen Onsdag: Teorikurs. Men det är dom två sista teorikurserna sen är jag färdig med den biten. Tänkte läsa ut det sista i teoriboken när jag sitter på tåget till Karlstad.

Min nyårsklänning har kommit, fast den får jag i julklapp även fast jag fick se den och testa den så att den passade. Enormt fin var den, och det blir nog häng i Båstad detta året med vilket är perfekt för min del. Nu ska jag släpa min sjuka kropp till vardagsrummet och käka snittar och låtsas att det är sommar och 25 plus ute, då kanske jag slutar frysa?


26.12.10

Nu har det vart dött här i en vecka men jag har haft pojkvänsbesök så då vill jag inte lägga tid på datorn. Idag har vi julpyntat lite, det är så mysigt. Men snön är inte det bästa jag vet, inte så här mycket och inte så tidigt. För mig räcker det om det är snö på julafton och nyår. Det går inte att rida och man är i princip insnöad..

I veckan har jag och Erik inte gjort mycket vettigt, hyrt massa filmer och bara tagit det lugnt. Han var sjuk och smittade mig lite, det är inte ofta jag blir sjuk. I onsdags var vi på Bokia där det var två kvinnor som pratade om sina nya böcker så vi lyssnade lite och åt snittar och drack cider. Gick runt och kollade på böcker för jag vill hitta en bra bok att läsa, me det finns så myket böcker och jag vet inte vad jag vill ha så det var lite svårt.

Nu har jag precis duschat och har inte en aning om vad jag ska göra, som vanligt ungefär. Förra fredagen åkte jag på lite party och det blev ganska sent, åkte hem klockan sex på morgonen. Var inte helt pigg på lördagen. Ha en trevlig fredag!


Moments

Jag fryser hela tiden, även på sommaren. Sover med duntäcke även om det är 25 plus ute, det kan inte vara riktigt normalt. Jag är inte gjord för vintern och den har knappt börjat. Jag skulle rida, hela ridbanan är stenhåd och full av is så jag tänke rida på ett fält men där var det lerigt och hästen sjunker ner i marken. Så det gick ju inte heller, fick bli halvkass ridning på banan istället. Hur sjutton ska jag kunna hålla igång båda hästarna när det inte går att rida riktigt nu, det är ju inte ens december än!!

Nu har jag i alla fall tagit mig en sjukt varm dusch och kollar på Desperete Housewives, bästa serien I tell you. Och det är fredag, jag kommer väl tillbringa den på mitt rum ensam som vanligt. Fett. Men igår blev jag glad för då skrev Erik att Prydz kommer till Club Moments i Karlstad den 26 december, jag längtar redan!

 


Nyår i Båstad 09

Blev lite sentimental när jag såg bilderna från nyår, hoppas det blir en lika bra nyår detta året. Hoppas även att vi kan vara i Båstad i år igen. Förra året var vi sex personer som åt god mat, drack massa öl och champange, hängde i bastun tills vi blev skryngliga, badade, såg fyverkerier vid tolvslaget nere på stranden, spelade spel och satt uppe till sju på morgonen. En perfekt nyår om jag får säga mitt!


Burr

Idag är det inte varmt ute, jag gillar inte kyla eller snö. Kanske börjar tycka om det mer när man slipper rida på vintern. Gillar inte att rida i snöstorm och förfrysa tårna. Idag gick jag upp vid halv tio för att ta bussen in till stan och gå till arbetsförmedlingen, det var på tiden. Gjorde lite fler saker i stan också så nu är det skönt att det är gjort.

Kom hem vid ett, satte mig vid datorn och räknade ut mitt snittbetyg och sen jämförde jag mitt snittbetyg på dom utbildningarna jag funderar på. Det ser ju minst sagt lovande ut för min del och det känns ju skönt. Efter det gick jag in på en sida som heter AVO och där svarade jag på 72 frågor för att se vilken/vilka utbildningar som passar mig bäst. Det visade sig att vetenskapliga program var min grej, bland detta fanns massa miljöutbildningar vilket var bra eftersom jag är inne på att läsa miljövetenskap!

Har även hunnit med att rida en sväng, fruktansvärt kallt. Jag frös så mycket om ansiktet att jag fick ont i huvudet.. Nu har jag precis ätit pannkakor med äppelmos och ligger och värmer mig lite innan jag ska ut i stallet än en gång.

Här är en liten bild från en nyårspromenad på stranden i Båstad förra året, det var en fin nyår med fina vänner. Matilda, Erik och Robert på bilden. Tildis jag saknar dig, du får komma hem från Norge snart!

God natt

Jag saknar dig där borta tvärs över vänern!


This is England

Jag älskar filmen, har säkert sett den sex gånger och jag tycker den blir bättre för varje gång. Det som gör filmen ännu bättre är den fantastiskt fina musiken!


DH

Nu har jag kommit hem från stan. Fikade en sväng med Klara på 3B, blev lite kaffe och en liten kaka. Efter en timmes fikande var jag tvungen att traska till körskolan för teorikurs. När teorin var slut kom mamma och pappa och hämtade mig och vi körde i väg till Hemmakväll. Vi hyrde tre filmer och mamma köpte Desperate Housewives säsong 1 för 99 kr till mig, som hittat. Men innan jag ger mig på denna fantastiska box så ska jag kika på Sex and The City 2. Först ska jag ta en springtur ute i kylan, men när jag kommer hem ska jag dricka lite te och bara ha det bra!


Inredning

Så otroligt vackert, vill ha alltihopa!


God morgon

Gick upp nyss. Nu ska jag ut i stallet och ge hästarna frukost som jag gör varje morgon, sen ska jag själv in och äta min mannagrynsgröt och kolla i tidningen. Idag ska jag på teorikurs, det är varje måndag och onsdag. Det går alltså framåt med körkortet på teorisidan, har inte kunnat köra bil hemma än eftersom vi inte fick av sommardäcken. Men idag ska pappa fixa det, då kan jag äntligen börja köra så jag kan ta det där jädra körkortet. Innan jag går till körskolan tänkte jag gå till arbetsförmedlingen, en riktigt fet dag med andra ord... Men innan jag åker in till stan ska jag rida och duscha.

Nyvaken som bara den!

Fy sjutton

Kom precis hem från träningen, inte min varmaste upplevelse. Fast när jag hade ridit ett tag blir man varm, tur det. Idag ramlade jag inte av i alla fall och det gick ganska bra tycker jag, klar förbättring av hästen tycker min tränare. Jag har kommit lite längre i utbildningen än min häst, så min häst håller på att lära sig grunderna alltså att rida rätt över bommar. Låter ganska lätt, men är inte alltid lika lätt.

Nu börjar Desperate Housewives om tio minuter och jag måste ut och springa, synd om mig. Jag får helt enkelt missa lite idag.


Karlstad



Hit flyttar jag om någon månad, men innan ska jag försöka ta mig ett körkort och hitta ett jobb!


Jag gav upp

Jag försökte börja blogga på Devote, men det gick som det gick. Det var lite för invecklat för mig och jag glömde av mitt lösenord hela tiden, så då blir det lite jobbigt. Jag får bli kvar här ett tag till helt enkelt.

Idag började jag klockan 09.00, jag gick ut och gav mina hästar mat och släppte ut dom i hagen. Efter det gick jag in och gjorde mig lite frukost det blev mannagrynsgröt, juice och kaffe. Just nu sitter jag och väntar på en tjej som ska kolla på ett par skor som jag ska sälja. När hon har varit här ska jag rida första ridpasset för dagen. Efter det har jag tänkt att springa en sväng eftersom jag har börjat mitt nyttiga liv, och jag har inte så mycket annat att göra på dagarna.

Ikväll ska jag åka till skara och träna min andra häst för hopptränaren Magnus Österlund, får hoppas att jag inte ramlar av den här gången. Sist jag tränade flög jag som en vante eftersom min häst ville svänga vänster när vi egentligen skulle svänga höger, och det slutade även med att jag hamnde på marken till höger och hästen förtsatte vänster. Brukar inte slå mig, det gjorde jag inte heller då trodde jag. Men dagen efter och några dagar framåt haltade jag fram som en gamling.

Nu för tiden är jag inte heller blond. Efter 19 år tog jag steget att bli brun/blond/röd. Det var inte det lättaste att få den färgen eftersom den inte fastnade på mitt blonderade hår. Men för varje gång jag gör det blir det bättre och bättre!


RSS 2.0