Det var en bra kväll














Kvällen

Nu kom vi hem från en fest, eller en fest och en förfest. Det var kul, men jag kände inte riktigt för det idag, jag har mina dagar när jag känner så. Men som sagt, det var kul ändå. Jag lägger upp lite bilder imorn.
God natt, och hoppas ni har haft en bra fredag.

En fredag

Jag vet inte riktigt vad som kommer hända ikväll, men vi hamnar väl någonstans. Snart kommer förmodligen Joel Jacob och Christian. Ha en bra fredag!


Tvspel

Jag sitter i skolan. Jag trodde jag hade försovit mig när jag vaknade klockan åtta imorse och trodde vi började då. Jag stressade som sjöen och kom till skolan tjugo över åtta, vi började fem över halv nio! Vi hade svenska och lyssnade på musik och texter till det, det var inte så jobbigt. Nu har vi håltimma, elva till ett. Vid ett ska vi ha matte, sen ska jag hem och rida. Ikväll ska jag vara med Axel, och jag tror inte vi ska göra något speciellt.

Igår var jag och Axel hemma hos Niklas, vi spelade ett frågetvspel. Jag förlorade båda gångerna, jag är så himla dålig på filmfrågor. Sen spelade vi Mariokart, det gick betydligt bättre!

 

Mat och grejor

jag glömde kamerasladden, typisky mig. Så det blir bilder imorn istället. Vi har precis ätit hemmagjord pizza, det var väldigt gott må jag säga. Snart ska vi åka och hyra en film och köpa naturgodis, eftersom jag var så hilma duktig på gympan idag!
En till sak, jag klämde precis en finne. Ni kan se den där mellan mina vinögda ögon.


Snart helg igen

Nu sitter vi i skolan och har foto A. Vi har haft genomgång i en timme om hur man gör ett fantasilandskap i photoshop och klipper ihop massa bilder. Vi har rast egentligen, men jag och några stycken sitter här istället. Vi skvallrar, som valigt haha.  Efter skolan ska jag skriva ett svenska arbete, eller arbete och arbete men en svenska inlämning i alla fall. Sen ska jag rida och längta till helgen.

Igår tränade jag, det gick jätte bra och det känns bra eftersom tävlingarna börjar snart. På söndag ska jag på en träningshoppning i skara. Ikväll ska jag försöka lägga in lite bilder från helgen. Jag har inte orkar eftersom internetet på min bärbara dator är så himla segt ute på landet men ikväll ska jag vara i stan så ja, jag ska försöka orka med det.

Och förövrigt så var gympan idag förmodligen det jobbigaste och seriösaste gympapasset vi någonsin haft!

En dag precis som alla andra

Jag har inte skrivit på 4 dagar! Dåligt av mig. Men jag har inte ens suttit vid en dator plus att jag har haft så mycket att göra, upptagen helt enkelt. I måndags var det nattvandring i lunnelid med skolans tvåor. Det var typ 150 st, 15 st kom bort och det var självklart jag och närgra vänner. Så vi virrade omkring där, kolsvart inte en enda fackla kvar mitt ute i ingenstans. Men vi lyckades hitta de andra efter en bra stund! Igår var vi lediga, jag och Axel åkte till trollhättan och jag köpte smink där. På kvällen åkte jag och red på Rappan.

Idag så har vi varit i skolan, jag gick upp en kvart innan vi började men jag kom bara fem minuter för sent. Vi hade film i 3½ timme, härligt. Sen var det lunch så jag klara och Malin passade på att att lite roliga kort. Samhällskuskap, ingen lyssnade för våran lärare kan ingenting. Nu är jag hemma och ska laga mat, sen ska jag åka på hoppträning. 
Hejs. 


 

Party

Nu har kvällen börjat. Axel jag Klara Joel Nikolas Tobbe och Täng är hos Axel och snart kommer Jenni och Matilda! Dom Flesta ska nog ut sen, men vi andra är nog uppe hela natten. Jag lägger nog upp bilder lite senare när jag har tagit några haha.
Ha en bra kväll.

Matteprov

Just nu sitter jag mest i skolan och vill hem. Det började med en svenska lektion där vi pratade om dikter och läste olika sådana. Sen var det ett stuidepass där jag och Lisa satt och pratade lite matte. Nu har vi multimedia och jag är äntligen klar med min hemsida, härligt! Sen ska vi ha ett studiepass till och tillslut matteprov, och jag tror det kommer gå ganske bra! Jag har ju faktiskt gått in för det, men när jag ska ha provet så får jag alltid hjärnsläpp och blir jätte  stressad. Det är förmodligen ganska vanligt, jag känner mig så stressad bara för att alla skriver som sjöen och då känns det som att jag inte kan någonting. Inte så ovanligt, men det brukar släppa efter en stund. Efter skolan ska jag hem och försöka rida i det här dåliga vädret. Det är ju så sjukt halt ute! Ikväll ska vi nog försöka dra ihop något och ha kul hela kvällen, så vi hörs sen för mer uppdatering.

Här är framsidan på min hemsida!

Halalslakt

Jag kan inte förstå att halal slakt utförs i sverige, eller att folk ens köper det. I sverige ska inte halalslakt vara tillåtet, det är djurplågeri. Köp aldrig halalslaktat kött, för det är vidrigt.

Halalslakt är muslimskt och innebär att kon eller djuret ska förblöda tills det dör. I sverige måste man egentligen använda bedövning när man slaktar djur (känns inte som att många gör det men?) men i halalslakten skär man av djurets matstrupe, luftstrupe och halspulsådern. Tanken är att djuret ska förblöda och sedan avlida. I verkligheten inträffar döden först efter en utdragen dödskamp, där djuret vinglar omkring på det blodiga golvet i slaktlokalen under förfärliga smärtor och dödsångest.

Någon som tycker att det är okej att tillåta sånt här djurplågeri?

Och om någon vill veta något trevligt om vårt kära Scan så ska ni få höra något. Där kväver man grisarna och sedan skär man halsen av dom, korna stressar dom upp sen skjuter man dom, och på fåren tar man en tång mot tinningen och skickar 20.000 volt rakt upp i hjärnan. Vissa tycker att detta är kul och håller kvar tången så länge att det börjar bubbla i näsborrarna!

Jag tänker inte ens lägga upp en bild på det här för det är alldeles för vidrigt. Och folk säger att all slakt i sverige är bra slakt, pyttsan säger jag då!

Noblesse

Matte och Noblesse!


Linser

Vi har precis ätit Ris, naan bröd och lins/qourn gryta. Det var hur gott som helst! Nu sitter jag bara och räknar matte B, för imorn har vi prov i additionsmetoden, substitutionsmedtoden, problemlösning, likformighet, phytagoras sats och rand och medelpunktsvinklar. Härligt, det är bara att fortsätta med repeteringen!



Djurtestat

Svar på tal till den anonyma som inte vågar skriva sitt namn. För det första så antar jag att du är tjej och köper smink på HM, dom som är typ värst av djurtestat smink. H&M, Åhléns, Lancôme, Helena Rubenstein, L'Oreal, Max Factor, Maybelline, Olay och några fler använder sig av djurtester. INTE MAKE UP STORE, mitt puder, foundation, concealer, sminkborstar allt är därifrån utom min mascara som förmodligen är djurtestad. Men det är bara att sluta använda! Mitt sminkborttagninsmedel från Nimue är inte djurtestat och det är miljövänligt och naturligt! Sen får du eller alla andra skriva eller säga precis vad ni vill!

Make up store sminket





Nimue är miljövänligt eftersom man har samma "plasförpackning" och byter bara ut tuben

Höns

Varför köper inte alla ekelogiska ägg? Jag tror inte alla vet vilka förhållanden andra höns vistas i. Höns i fångenskap sitter i små burar, det finns nya "föbättrade burar" som hönsk ska vara i. Men det syns knappt någon skillnad. Men det säljs fortfarande ägg från höns som sitter i dom gamla förbjudna burarna. Idag hålls ca 130 000 svenska höns i förbjudna burar. På resturanger är nästan alla ägg från de förbjudna burarna. Ekologiska höns är ute så mycket dom vill och har till och med tillgång till en vintergård under vintern! Så köp ekologiska ägg, och skona dom stackars hönsen från den hemska massproduktionen av ägg.

Burhöns, bild tagen från Djurskyddet Sverige.


Bild på burhöns


Frigående ekologiska höns

För jävligt

I Lima, nära Peru, hålls en festival varje år för att äta katter. Festivalen heter "Kattens Gastronomiska Festival" och där äter dem kathamburgare och grillade kattsvansar. Katterna som äts under festivalen föds upp för just det tillfället!

I Kina är katter vardagsmat, och de säljs på nästan alla marknader och skärs upp på kundens begäran. Sen ska man bära hem sin katt i en påse.

Man äter katt och hund i kina, Man kan se hund på menyer på Koreanska restauranger. Katt på sydkinesiska restauranger. Hundkött finns på marknader i sydkina, med tassarna kvar, som bevis.


Såhär behandlas djuren i Kina och Thailand mer mera, men ändå så åker folk dit och betalar pengar där och stödjer den här jävla skiten! Det finns så mycket värre bilder men jag kan inte lägga upp dom för jag klarar inte av att se det själv. Här är i alla fall djur som ska bli mat och päls! Nästan all päls som säljs i USA är från Kina. De här bilderna är från Animals voice





Ank och gåslever

Jag vet att det är sjukt mycket folk som tycker att det är töntigt att jag inte äter kött, och att jag inte gilar päls och allt möjligt. Men jag tycker inte det är så hilma konstigt. Vi tar till exempel ank och gås lever, någon som vet hur man får det? Jo djuren sitter i små burar så de inte kan röra sig, de tvångsmatas med mat genom metallrör som körs ner i magen på dom. Levern blir 10 ggr så stor än vad normalt är, många dör självklart. Deras inre organ kan även sprängas av all övergödning. Sen slaktas dom då och då får man sin härliga gås eller anklever. Att utföra det här i Sverige är förbjudet, men importen av det är inte det. Jag fattar inte dubbelmoralen? Jag tycker inte att det är så konstigt att man inte äter kött då. Jag tycker det är konstigt att folk ens kan stå i en chark och kolla på allt kött, och det enda dom tänker på är vad dom ska ha för gott på grillen en fredagskväll! Det är helt sjukt, så ni som säger att ni tycker att jag är en tönt och att det bara är en fas. Gå och gräv ner er!

En riktigt bra hemsida är Göteborgs Djurrättsaktivister http://www.gbgda.org/
Emot allt, t.ex. att 1 500 000 minkar dödas varje år för päls, djurförsök på AstraZeneca med mera. i sverige görs ungefär 1 400 djurförsök om året, varav 800 av dom djurförsöken görs på AstraZeneca. Bla på beaglarm schäfrar och golden retrivers.

Tagen på deras hemsida!

Jag fattar inte hur folk inte kan ta åt sig av en sån här bild!


Gud vad jag saknart, sommar och skåne!


Hoppträning

Kul att jag skrev ett inlägg, så försvann allt! Det går bra för mig idag. Jag skulle i alla fall åka och rida för mig själv i ett ridhus förut. När jag kom dit så var ridhuset självklart upptaget för hoppträning, så jag kunde alltså inte rida där. Men jag frågade snällt om jag kunde vara med och det kunde jag. Hoppningen gick jätte bra faktiskt och Emma var ju med så jag fick träffa den gamla skatan, det var alldeles för länge sedan! Men det var väldigt kul och träna idag i alla fall. Jag skulle egentligen konditionstränat med Rappan, men nu blev det ju inte så!
Godnatt

Allt är borta

Kul, när jag sätter på min stationära dator så är allt borta, bilder, musik, itunes, skolgrejor. ALLT! Herregud säger jag bara. Alla mina älskade dator.. Jag har inte ens använt den datorn på typ 2 veckor. Kul säger jag bara, kuuuuuuul!

Snart ska jag åka och rida, konditionsträning. Sen ska vi nog in till stan och imorn slutar jag skolan 10.15! Inte så jobbigt.

Lite till tråkiga saker att veta

Ska jag skriva något vettigt, inte så kul men bra. Jag ska gå på kunsoaksverkstad sen och räkna matte så flitigt för på fredag har vi matteprov. Ska jag skriva något mer tråkigt? Jo igår så var jag och Axel hemma hos Joel, vi laddade ner Benjamin Button, den var säkert bra men vi somnade i joels stora säng allihopa i typ en timme. Axel spelade lite Tony och jag och Joel åt paradischoklad och drack mjölk, dansk mjölk till och med. Sen kollade vi på roliga klipp på Joels dator och skrattade, och joel fes på mig. Slut

Bloggprat helt enkelt!

Igen skrivning igår, jag hann inte helt enkelt. Men idag är jag på gång igen! Det blir helt enkelt inte lika mycket inlägg på veckorna som helgerna, men fortsätt läsa ändå!
Vi har samhällskunskap, och vi ska skriva om sociala frågor. Jag vet inte ens vad jag ska skriva om, eftersom min blogg är så tråkig!

Jag har allvarligt talat inget vettigt att skriva om, speciellt inte på skoldagarna. Vad gör jag egentligen, skola, rider. kollar på tv och sover. Så vad i sjöen ska jag skriva om egentligen! På helgerna är det betydligt mer att skriva om. Jag är liksom ingen toppbloggare som går på möten hos olika företag varje dag, eller äter ute med alla mina vänner varje dag, jag har inget eget tvprogram och jag bor absolut inte i stockholm och går ut på de "finaste" ställena och slösar ut mina bloggpengar. För jag har inte ens några bloggpengar! Jag är ingen ensamstående mamma på 17 år som har fem barn med olika män som jag skriver om, tack och lov. Jag är ingen anorektiker som skryter om hur lite jag vill äta, och nej jag har ingen sexblogg. Så ni får nöja er med vad jag har. Min blogg är ungefär lika intressant som Stinalees, hon skriver om vardagliga tråkiga saker. Men folk läser ändå hennes tråkiga blogg. Så varför inte läsa min! Det enda jag har att skryta om är att min klass är jävligt konstig och rolig, men det får ni ju helt enkelt aldrig uppleva. Jag får väl starta en blogg som heter klassbloggen eller något!

Så här är jag Amandamichelle, lika tråkig blogg som
alla andra.

Skola och ridning

Hejsan, nu sitter jag i skolan. Vi började vid klockan tio över tolv med engelska B. Nu har vi haft håltimme sen tjugo över ett tills tio i tre, det känns lite sådär. Vi ska ha multimedia och fortsätta med våra hemsidor. Jag är snart klar, snaaaart! Efter skolan ska jag åka och rida i ett ridhus med min häst eftersom det är så dåligt väder ute så kan jag inte rida på min ridbana.

Övningskörningen igår gick bra, jag är sjukt nöjd över mig själv haha. Jag vill övningsköra idag igen men det hinner jag nog inte, och sen så är det så jäkla mörkt och då är det läskigt att köra tycker jag. Och sen är det snö, och halt och min bil har sisådär bra vinterdäck. Om man gasar för mycket så flyger den typ iväg!

Vi hörs sen!


Kallt

Jag har precis ridit, sjukt jäkla kallt!







Nu ska jag övningsköra!

Frukost

Nu har vi ätit frukost och släppt ut hästarna. Axel spelar tvspel och jag sitter här vid datorn och funderar på vad jag ska göra. Det känns onödigt att duscha för jag måste ändå rida sen.. Men jag tänkte lägga upp en bild på mig sen när jag har duschat så får ni se vad jag har på mig!


Morsning

Godmorgon! Jag har precis varit och borstat tänderna och tvättat ansiktet. Nu ska vi äta frukost och sen hoppas jag att jag ska åka och rida Rapsodija i ett ridhus, så att det verkligen blir bra. Vår ridbana är som en stor isbana, så det är lite svårt att rida där!

Men frukost nu i alla fall.

Jag smygfotade pappa i fönstret!



The strangers

Jag och Axel åkte in och hyrde en film, The Strangers. Attans vad läskig den var.. Det var nog på allvar den obehagligaste filmen jag sett, så se den för den var rikigt bra och så var den baserad på e riktig händelse! Nu är snart lördagen slut och helgen har gått fort som vanligt. På fredag har vi matteprov, men inget annat tror jag.. Usch jag hatar verkligen att gå upp åtta varje morgon typ. Nu ändras ju schemat i och för sig så vi börjar kvart över tolv på måndagar, och vissa kurser har avslutats. Det är skönt att börja om på nytt lite.

Nu ska vi kolla på Thelma & Louise! Godnatt på er.

Igår hade vi varit tillsammans i 1½ år :)

Blabla

Jag är så seg! Vi gör absolut ingenting, finns inget på tv heller och msn funkar inte.. Och jag tror att jag håller på och bli sjuk igen. Vet absolut inte vad vi ska göra. Vad kan man göra egentligen?

Överallt

Jag vaknade för typ tre timmar sen, därav inget inlägg tidigare. Men nu är jag på benen, har duschat och åkt hem till mig. Axel spelar tvspel men jag sitter hellre här.

Iår blev det en ganska rolig kväll ändå. Först var jag Axel Klara Anders Peter Serena Niklas och Carl hemma hos Axel. Vid halv 12 ungefär så gick jag och Klara till Antonia. Vi var där en stund sen skulle alla gå, jag gick till dom andra som hade gått till anders. När jag kom dit kommer Serena Charlie och Axel ner, Serena och Charlie skulle ut. Jag och Axel gick upp till deras lägenhet och då skulle Anders också ut, därav fick Axel hand om lägenheten utan nyckel haha. Men jag Axel Peter och Niklas gick efter en liten stund, då gick vi till Peter och Niklas studio och spelade musik. Sen sprang jag på Ellen, gick upp till David Thornell och där står Lousie och dansar. Jag dansade lite sen gick jag tillbaka till dom andra. Vid klockan 2 gick vi hem för att sova!

Nu har jag mamma pappa Axel mormor och morfar ätit laxpasta och massa gott fika med te!









Smink

Nu har jag sminkat mig lite i alla fall, inte så fin bild men vem bryr sig! Inte jag i alla fall.

I
Om någon bryr sig så har jag en foundation från Make up store som heter studio foundation ultra, solpuder från Isadora 88 golden brown, rouge från Nouba nr 51, mascara från Loreal telescopic och ögonskugga från Chanel!

Klassens favorit


Halva klassen

God fredagskväll mina kära vänner! Jag är trött, men det blir säkert bättre snart. Om en liten stund kommer klaris, förmodligen Peter och Serena med. Vi ska ha en trevlig liten kväll sen får vi se vart vi hamnar någonstans. Jag har inte ens börjat göra i ordning mig än, för jag orkar inte. Fast jag ska bara byta kläder typ.

Påtal om typ så klagade Thom på mig för att jag sa typ när jag pratade om en bok på svenskan, det tycker jag inte alls att jag gjorde. Lite kanske.. Förövrigt så var vi ungefär 7 stycken i klassen idag, av 16. Haha vår klass är patetisk ibland, man ack så rolig! Klassen hade allsång på multimedian, yrrol låten han har öppnat pärleporten. Våran klass är besatt av yrrol och andra knostiga saker.

Nu får jag nog börja och göra mig lite finare för våran kväll här, om jag nu orkar!


Inte så värst pigg

God morgon! Jag sitter i skolan, har precis haft engelska och lämnat in min recension. Nu har jag studiepass, och gör absolut ingenting. Det finns inte så mycket att göra helt enkelt.  Snart ska vi ha multimedia, vi håller på och göra våra egna hemsidor. Jag hoppas att jag blir klar snart för vi har hållt på med det sjukt länge så jag börjar tröttna lite. Sen har vi lunch, och till sist svenska. Efter skolan ska jag och Lousie gå och fika, det kommer nog bli mysigt! Om jag orkar efteråt så ska jag träna.

Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt, men det vet jag förmodligen sen så då får ni veta vad min kväll kommer gå ut på!

Det här var längesen haha, men lite sommar vore skönt!

Matte B

Sitter i skolan, slutar inte för ens tjugo i fyra..Sjukt segt. Men jag blev glad när jag fick reda på att jag fick MVG i slutbetyg i mediekunskap, så det gjorde dagen lite bättre.

Igår så gick jag och Matilda på kunskapsverkstad, jag räknade matte i 1½ timme. Jag är så nöjd över mig själv! Efter det tränade jag och Matilda, det var sjukt jobbigt. Har inte tränat på länge, men nu ska jag börja igen! Det är så mycket i skolan, men jag ska hinna. När jag kom hem så gick jag ut och red direkt, jag var helt slut. Och jag var sur för ridbanan var stenhård eftersom det hade frusit på marken, men ridningen gick bra i alla fall! När jag kom in så satte jag mig och räknade matte igen, och efter det gjorde jag min engelska recension. Så igår var jag väldigt effektiv.

Ikväll ska jag träna hästhoppning i skara, hoppas det går bra!


Skolan

Just nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap utan lärare, kul! Så hela klassen sitter här utan att göra något vettigt, men jag funderar på att börja skriva på min engelska bok recension. Det kanske vore något.

Efter skolan ska jag gå på kunskapsverkstad och räkna lite mer matte, och få hjälp av en lärare. Det är alltid bra,inte så kul, men bra! Och efter kunskapsverkstaden ska jag och Matilda gå och träna. Sen kommer jag vara helt slut.


Kommentarer

Va i sjöen skriver jag blogg för egentligen? Ni som läser bloggen kan väl kommentera lite, det är kul att läsa :)

Betygssystemet suger!

Idag var jag i skolan, dagen gick ganska fort faktiskt. Det började med filosofi, sen engelska, lunch, matte B och till sist psykologi. Psykologi kursen avslutades idag, väldigt skönt. Vi fick reda på betyg, jag fick VG+ som vanligt. Jag hatar det betyget.. Pluset syns inte ens sen, då kan dom lika gärna säga att man får VG rakt av. Betygssystemet suger! Men nu är den kursen avslutade i alla fall och vårterminen börjar nästa vecka. Jag ska ha bild och form istället för psykologi så det kommer nog bli ganska roligt.

Jag har ridit idag, båda hästarna. Jag har nog inte gått in för ridningen någonsin som jag gjorde idag, fy sjöen vad jobbigt det var. Men det gick bra också så då är det kul. Jag har räknat 1 timma matte, jag känner mig så duktig! Nu sitter jag och käkar äpple. 

Jag har funderat på en sak, vad i helskotta skriver man om i en tragisk liten blogg? Smink, kläder? Det är så vanligt, och tråkigt.. Men man får väl göra som alla andra helt enkelt.



 

Header

Just nu håller jag på och testar mig fram med en header här, men nu ser det för jävligt  ut och jag orkar inte bra mig mer för tillfället. Så ni får överleva ett litet tag till haha.

Övningskörning

Jag har precis övningskört med min pappa, det var roligt som attan! Jag hade lite svårt att komma iväg på 1an ibland, men jag är nöjd ändå. Vi ska köra imorn med, men just nu ska jag bara ta dte lugnt med Axel.

När han kom tillbaka förut så hade han köpt godis, det var den finaste godispåsen jag sett i hela mitt liv! Godispåsen påminner mig om en bok somjag läste när jag vra liten, den hette typ Herr Karamell eller något liknande.




Lördags

Bilder från festen i lördags, bara några enstaka dock :)














Tandläkaren

Fortfarande sjuk.. Men imorn ska jag gå till skolan hur jag än mår för jag måste gå på matte lektionen. Jag var hos tandläkaren imorse, hon var nöjd med mina tänder och då blev jag glad. Efter det åt jag frukost och sen sov jag en stund. När vi åkte hem från Axel köpte vi varsin glass med topping på Mcdonalds, det var väldigt skönt för min hals.

Jag ridit, det var väldigt ansträngande eftersom jag hostade hela tiden men det gick bra ändå. På torsdag är det träning för första gången på hur länge som helst. Det ska bli jätte kul för snart är första tävlingen för i år.

Axel åkte precis, han ska till sin skola och gå på studiebesök. Vi drack te innan han åkte och nu läser jag en dansk tidning och tar det bara lugnt. Ska nog laga lite mat snart.




Sova

Trollkarlens Hemligheter var sådär.. Ganska kul att se men ändå, sådär! Nu ska vi sova i alla fall, och imorn ska jag hälsa på hos tandläkaren. Inte kul, jag gillar inte att vara hos tanläkaren.

Godnatt!


Acne

Just nu kollar jag och Axel på The F Word, vi väntar på Trollkarlens Hemligheter. Jag älskar verkligen magi och trolleri, det är så sjukt kul. Så jag vill egentligen inte kolla på det här programmet när dom avslöjar allting för det förstör ju hela grejen men jag är så himla nyfiken så jag måste!

Just nu är jag sugen på kaffe och en klännig från Acne som är så sjukt fin, jag måste ha den! Jag har sett en tjej som bloggar som har den och nu letar jag efter den på internet och jag måste hitta den!

Nu hittade jag den, kolla bara herregud va fin den är!


Barty

God eftermiddag! Den här dagen har bara försvunnit, vaknade vid tolv hemma hos Axel. Vi åt frukost och sen kollade vi lite på TV, nu är vi hemma hos mig helt utslagna framför TVn ännu en gång.

Igår blev en bra kväll trotsallt, det trodde jag inte vid nio tiden. Men sen pratade jag med Klara och Malin så vid elva så gick jag och mötte dem på en fest. Jag hade inte gjort i ordning mig för fem öre typ. Jag är sjuk så jag orkade verkligen inte! Axel gick till skybar med Anders. Men i alla fall, det var jag Malin Klara Matilda Jenni och några andra tjejer på festen. Vi stannade en stund men sen bega vi oss mot skybar för att möta upp Axel. När det var gjort gick vi hem till Joel som hade ett litet party och där stannade vi till tretiden tror jag. Sen gick vi hem och vi somnade väl vid fem efter lite tvspelsspelande och lite tv tittande. Så det var alltså en bra kväll!

Inte från igår, men det kommer nog bilder! Detta är nyår.

Nyduschad

Jag kom precis hem från en fest, jag har duschat och nu ska jag sova! Vi hörs imorn.


Lockar

Jag har nog inte borstat mitt hår på en vecka, då blir det såhär!
Tänkte att det kunde vara kul att se, eller så tänkte jag att jag lägger upp det för jag har inget att göra..


Godkväll

Imorse skulle jag logga in på bloggen, men det gick verkligen inte. Jag blev inte så glad, men nu gick det. Idag så sov jag till typ tolv, sen red jag båda hästarna trots att jag är sjuk. Det gick bra, trots att det var sjukt halt på ridbanan! Nu är vi hos Axel, vi vet inte vad vi ska hitta på men förhoppningsvis blir det väl något kul. Det är ju trots allt lördag!
Och vet ni vad, jag ska börja övningsköra nu. Imorn till och med, det ska bli sjukt kul men jag vet inte hur det kommer gå haha.
Jag tog en bild imorse när jag precis hade gått upp som jag skulle lägga ut men ni får väl se den nu helt enkelt, Nyvaken och allt haha.


Kospelet

Hej igen, jag och Axel har kollat på let´s dance, sista gången för mig. Jag kollar enbart när jag vet att blondinbella har åkt ut, då ska jag kolla reprisen och skratta åt henne! Men som sagt, det var inget för mig. Efter lite räkor och vitlöksbröd har vi nu placerat oss på golvet tillsammans med kospelet. Det är ett spel där man ska fösa in så många kossor i ladan som möjligt och på vägen dit kan man stöta på väldigt roliga problem haha. Just för tillfället leder jag, jag är obesegrad i det här spelet. Varken Joel eller Axel har slagit mig. Och nu ska vi förtsätta, ni kanske får höra vem som vann.. Om det var jag vill säga!


Fredag

Idag så är jag väldigt sjuk får jag lov att säga. Jag hostar som bara den, det är jobbigt. Men ibland är det ändå lite mysigt att vara sjuk för man blir omhändertagen, eller jga blir det i alla fall. Idag har Axel gjort våfflor till mig, det var gott. Men på måndag är det slut med sådant igen för då ska jag sätta igång med träningen igen om jag är frisk! Så jag hoppas att jag blir frisk.

Det har hänt ganska mycket sen jag skrev i bloggen sist, det har varit jullov med julafton. Jag fick en bärbar dator från HP på 9 tum, en riktig bloggdator som Jenni sa, så jag får sätta igång med det här igen. Sen fick jag en ny klocka, nya träningskläder och lite andra småsaker. Det var riktigt bra presenter. Sen blev det nyår, den firades först hos Oskar. Det var jag Axel Klara och Matilda som åt en god middag, vid klockan tio åkte jag Axel och Matilda till Peter och fortsatte partyt till klockan tolv och då gick vi fram till torget. Det blev en bra början på det nya året, vi träffade även Thom Simone och Linda. Efter vi hade träffat lite mer folk gick jag och Axel tillbaka till Peter och de andra och där fortsatte vi till klockan 5 på morgonen. Så det var en bra nyår. Resten av lovet var det lugnt men även lite fler fester. Igår började skolan, det var en ganska tragisk dag på ganska många sätt..

Men som sagt idag är jag sjuk och hemma, tänkte va hemma igår med men jag ville gå till skolan första dagen i alla fall.

Ha en bra helg, så skriver jag lite mer imorn,. Jag kanske skriver sen igen om det har hänt något men det gör det förmodligen inte!




RSS 2.0