Grannar jag gillar

Om en liten stund så ska jag ta min häst och rida bort til en gård fem minuter från oss. Dom flyttade in för 2 år sedan tror jag, dom har westernhästar och ska starta någon typ av ridverksamhet tror jag. Gården där dom bor har stått helt tom enda sen jag flyttade hit till Mellby och det var när jag var 6 år, så det har alltså stått tomt i 10 år innan dom flyttade dit. I alla fall så har dom rustat upp stället med massa hagar, gjort i ordning stallet. Byggt ett nyss hus och inrett en vind för den här verksamheten dom ska starta. Jag tror att folk ska kunna ha sina hästar där och samtidigt kunna bo däruppe på vinden. Riktigt smart.

Och nu har dom gjort en gigantisk ridbana som jag ska börja rida på för våran är så liten. Vi byggde våran ridbana när jag var 7 år och precis hade fått min första häst, en shettis. Därför är den lite för liten för min 1.73 cm höga häst. Snart ska dom börja bygga ett ridhus som för min del är väldigt bra, för då kan jag rida inomhus på vintarna vilket gör det hela lite enklare. Sånna grannar gillar jag!


Så som sagt snart ska jag ut i stallet, göra i ordning min häst och rida iväg till den fina ridbanan!




Vem är med i den här tro?

En känd bloggerska..


Bilder

Idag hjälpte Axel mig att göra en uppgift till multimedian!

 

Kissie

En liten skillnad på Kissie efter läppförstoringen och en aningen lite mer smink! Jag säger då det.. Men rolig är hon!

 


simone

SimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimoneSimone

Femkamp och annat

Nu sitter vi och har foto B, jag ska skriva ut lite bilder tillsammans med Simone. Sen ska vi klistra fast dom på en sak, det kommer nog bli jätte fint. Klockan fem ska jag och Axel vara med min mamma och hennes jobb och spela femkamp, det kan nog bli ganska kul.

Och senare ikväll ska jag och Axel, kanske Joel, gå till Harrys en liten stund och hälsa på Peter när han spelar där.
Vi hörs sen.

Här är min vän simone!

Skolan

Just nu sitter jag i skolan med en håltimma som heter duga! Vi hade lite filosofi från klockN 8 till kvart över 8 ungefär. Nästa lektion börjar fem över halv elva. Jag ska börja bli lite mer aktiv i bloggen igen, men just nu kan jag inte lägga upp någon bild så det får bli när jag kommer hem!

Och på mig..

Och här är dom på mig, lite väl blek är jag väl. Men i sommar kommer dom sitta som en smäck!

 

Klänningar

Idag fick jag hem två fina Elise Ryan klänningar!

 

Choklad

Jag är farligt sugen på Apelsinkrokant!


Binneberg

Idag vann jag och Rappan för fösta gången, det kändes skönt!


RSS 2.0