äntligenfredag

Nu är det fredag och jag sitter i skolan som alla andra dagar. Började med eng C där vi ska göra ett gigantiskt arbete (som om det inte räcker med det vi redan har?) jag valde att skriva om England och popkonsten. Nu har vi foto och jag gjorde precis välrldens fulaste surrealistiska bild, men mest har jag skrivit på projektarbetet. Jag köpte även en drickyoughurt.

Eftersom det är fredag borde man ju ha något kul att göra och se fram emot något, jag ska plugga.. Som en påminnelse till mig själv så kan jag ju skriva att idag ska jag skriva klart min eng B filmanalys sen skriva klart svenskan om upplysningen. I helgen ska jag jobba lite mer med mitt projketarbete och på måndag ska jag gå till Just Nu. På måndag ska jag även skriva The black cat i eng B och plugga historie prov, låter det kul? Nej. När ska man hinna leva egentligen?

Nu kan man inte ladda upp någon bild heller, det var ju jävligt.

tröttpåskolan

Jag har varit i skolan, tre timmar svenska c stod på schemat denna morgon. Nu ligger jag i Eriks soffa, tittar på tv och har ätit lite frukost. Erik har åkt till Karlstad så jag själv, men han kommer hem imorgon igen. Igår åt vi på café o bar, jag åt fisksoppa och han hamburgare. Efter detta så gick vi till Pirum och drack kaffe, där träffade vi Anders men han drack öl.
Jag börjar klockan tjugo i tre igen, håltimma på tre timmar och fyrtio minuter det är ju lagom. Nu ska jag plugga lite, kanske sova en sväng också.

Tredjemars

Idag var jag i skolan och pluggade historia som bara den, sen var jag på projektarbetsmöte. Åkte hem tio i två till mellby där Erik satt och väntade på mig. Vi satte oss på balkongen och solade oss lite. Erik läste tidning och jag lyssnade på lite musik till en börjar men sen gick det över till spel på mobilen.
Idag har vi fyra månader så vi bestämde egentligen att vi skulle laga mat ihop, men vi orkade inte så vi ska äta på café o bar istället. Vi köpte en vinflaska i alla fall, så den ska vi mysa med lite nu. Erik tänder ljus, så snällt av honom.

RSS 2.0