Lischan

Är hemma och hälsar på mina föräldrar och vänner i Lidköping. Igår blev det lite utgång, kul att träffa vissa människor men som vanligt så var stadt det tråkigaste i världshistorien. Folk i Lidköping har en tendens att tycka att dom är så himla bra, översittare, dryga miner, folk knör och ger falska leenden. Så, ja nu i några dagar tänker jag bara ta det lugnt och vara hemma och klappa mina hundar och ligga i soffan. Ta någon promenad i skogen och ladda för Kreta på fredag.


Summer

Idag gick jag till stan med ett uppdrag, köpa färg så jag kan färga mina ögonbryn och ögonfransar. Kom hem med kläder för 700 spänn.. Men har inte vart på stan på så länge och det fanns så mycket fina sommarkläder! Passar perfekt eftersom nästa fredag åker jag och tre tjejkompisar till Kreta en vecka. 26 grader, 5-stjärnigt hotell och utsikt över havet. Kan inte bli bättre.


Tenta

Har kraschat i sängen framför tvn efter tentan som var nu på morgonen. Planerar att ligga här och låta mig känna mig pluggfri i en dag, för imorgon börjar ju en ny kurs igen...

Senare blir det träning och matlagning med Sara som lämnar mig igen. Hon kom hem igår och imorgon åker hon igen för att åka vattenskidor i USA i två veckor. Fusk på den säger jag!


Fin lördag, slapp söndag

Igår var jag uppe i tid och tog en sväng på gymmet, vilket har lett till dödens träningsvärk kände jag idag. Efter gymmet åkte jag hem till Carro för att plugga med henne, Frida och Josefine. Men det bara gick inte, så vi lagade mat istället. Lax med pesto i ugnen, pasta och sallad med fetaost, kronärtskocka, oliver, rödlök och rostade solroskärnor och vin till det. Hur gott? Höll på att dö mätthetsdöden, men det var det värt.

Sen tände vi ljus och spelade spel under earth hour. Jossan hade med sig mousserande vin, som inte gick att öppna! Vi höll på i 30 min, fick fråga grannar om dom kunde öppna den. Men någon bröt av korken så jossan slängde fram kniven och högg av flaskhuvudet ute på balkongen, bara sådär. Sen helt plötsligt blev det utgång, vilket inte var meningen. Och vid två hade jag en rolig cykeltur hem.

Nu ligger jag i soffan och kollar Harry Potter och funderar på att baka scones, var så längesen. Försöker att förtränga tanken på tenta imorgon..
Det var den helgen, bra som alltid!

Älskar bilden på Caroline med solglasögon, tror tanken var att dom skulle skydda ögonen om korken skulle flyga upp i ansiktet på henne. Haha.


RSS 2.0