Aug. 31, 2013

Godmorgon!

Blir inget utvilande för mig denna helgen då jag strax ska iväg till jobbet, vilket jag även ska imorgon vid den här tiden. Ikväll hade jag planerat att gå på min kompis fest som varit planerad i en månad. Men ser inte ut som att jag hinner det då jag har så mycket att läsa till seminariet som är på måndag. Inte så kul lördag med andra ord...

Vimmelbild från Jaguar i torsdags!


Echoes

Mina vänner från Lidköping Peter Johansson och Niklas Gustavsson har tillsammans med Henrik B släppt en låt i Aviciis bolag som heter Echoes. Nu har även musikvideon släppts så lyssna, kolla, dansa och sjung!
 
 
 

Tips!

Helgtips till alla snygga tjejer (och killar) som känner att brännan sakta börjar avta tillsammans med sommarvärmen. Brun utan sol för sjutton! Har testat allt ungefär. Antingen blir färgen dålig, man får streck, det blir flammigt eller det värsta, man stinker BUS! Men inte längre mina vänner, spring direkt till närmaste ställe och köp St Tropez BUS mousse. Luktar gott och blir helt jämn och får snygg färg, och den färgar inte heller av sig på sängkläder. Tror dessutom Åhléns har 20 % på brun utan sol. Så skynda fynda, den är värd priset!

Här får ni en för och efterbild.


Barrunda

Dagen har bestått av kaffedrickande på stan och sen ett tappert försök att plugga, somnade dock efter 15 min. Vi har riktigt ocoolt mycket att läsa, redan första veckan. Eftersom fredagen inte blir så mycket mer spännande än plugg så beställde jag en pizza, var ju trots allt på barrunda igår.

Nollningen är i full gång, så igår var det alltså barrunda med två andra föreningar. Vi började på Guldapan för att sen vandra till Glada ankan och avslutade på nattklubben Jaguar. Mycket djurnamn här i Karlstad... Kvällen började redan vid sju så blev hemgång tidigt.

Igår hade jag hatt och långklänning och idag hittade jag en skinnjacka från asos som jag fått av mina föräldrar. Helt glömt bort att använda den, så den fick följa med på stan idag. NU pizza!


//

Sista året på universitetet har dragit igång, och inte lugnt på något vis. Tillsammans med sex siljarder saker att läsa, nollning, vänner, häst, jobb och pluggångest ska jag nog ta mig igenom detta sista året med.


RSS 2.0