Lördag

Bra start på lördagen.


.

Så obeskrivligt vacker med vänner.


//

Ibland kan man känna sig så ledsen, ensam och det känns som ingen i världen kan rädda dig, ingen kan lyfta upp dig från marken du ligger så tungt på. Klumpen i magen, och hugget i hjärtat bara dyker upp när du minst anar det och man känner sig ensam igen. Man letar och hoppas att en kärlek ska plocks upp dig, ta hand om dig och fylla ditt tomma hjärta med ny kärlek. Men han dyker aldrig upp.

Vänner bjuder med dig ut, även fast du känner någon typ av lättsam ångest och helst vill stanna hemma så följer du med. Man är några vänner som dricker vin. Sen efter en stund slår det dig hur många det är som sitter med dig och dricker vin. Du stannar till och öppnar ögonen och ser gamla vänner och nya vänner sitta och le, skratta och skåla.

Man tänker helt plötsligt att alla dom människorna kan omöjligt vara mina vänner. Men det är dom, allihopa. Och dom kommer vara där och plocka upp dig från marken, i alla lägen. Dom kommer torka dina tårar, skratta med dig och krama dig. Alltid. Det är dom som är vår nya kärlek, varje dag.


RSS 2.0