måndag

helgen har varit trevlig, eller både och må jag säga. lördagen var det som sagt tävling. vi skulle börja lasat henne halv åtta eftersom vi skulle åka åtta. nio var hästen inne. hon totalvägrade i en timma! först höll vi på i  40 minuter ungefär, efter att hon hade stegrat och vält över så ställade vi henne på ridbanan och lät henne lugna ner sig. sen backade vi ner släpet där och höll på ytterligare 20 minuter. men tillslut gick hon in. tävlingen gick bra för att vara första gången, i 1 m så rev vi andra hindret lite onödigt och lite slarvigt. i 1,05 rev vi sista hindret i grunden efter en runda som jag kände gick sjukt bra. allt flöt på och det sista var bara ett oturligt pet. sen när vi skulle hem så skulle hon inte in i transporten igen, folk kom och hjälpte oss och tillslut gick hon in och det bar hem. sen åkte jag till axel, vi gick och hämtade mat och vid 5 gick vi och vilade. det skulle bli en timma men det blev 2½ istället. halv 8 gick vi ovilligt upp men vi kände att vi inte kunde sova bort hela dagen. eric kom förbi en stund och vi kollade lite på tonårsliv som gick på tv, efter halva filmen typ skulle eric gå och då kom istället joel. vi tänkte att han skulle vara där en timma men det blev betydligt flera timmar än så.5 gick han hem och jag och axel gick och la oss. upp nästa morgon åka hem till mig och städa mitt nya rum. vi var helt slut men nu är det typ klart i alla fall. bara det nya golvet som saknas. sen åkte vi in till stan för vi var tvugna att sräda trappen i lägenheten så det gjorde vi. när vi var klara gick vi och hyrde en film, gick hem till axel kollade lite på em finalen och sen satte vi på filmen. vi kollade klart och sen gick vi och stensomande!

idag har jag varit trött efter en krävande helg, men jag ska snart dammsuga lite i mitt rum gå ut och vika några täcken och sen åka in och träna :)

hur har eran helg varit?

PUSS PÅ ER


här är rummet, före & efter





Axel & Joel


no boy can make me feel like you

hejhej bloggen som håller på att dö ut!
det kommer lite då och då att man vill skriva men för det mesta har jag ingen ork, men ni få människor som läser den. TACK det är ni som får mig att vilja skriva lite då och då :)
nu är mitt rum klart, ny tapet och ny färg, bara golvet kvar men det kommer snart. så äntligen inga mer arbetare. dom har varit här i tre långa dagar, fy sjutton! men nu är dom borta och imorn förmodligen eller på söndag så ska ni få se mitt nya rum, en före och efterbild. det kan ju bli kul! jag har verkligen inte kunnat gör någonting idag, jag kan ju inte bara gå härifrån och gå ut och rida och lämna huset till dom. dom åkte liksom för 14 minuter sen, och jag som skulle rida ;/ men det får jag göra när jag kommer hem från lite träning för den ska jag in på klockan 5. sen blir det hem och rida och putsa inför tävlingen imorn. ska bli väldans roligt. igår tränade jag också, hoppade en bana på 1.30. det gick verkligen jätte bra och det känbns skönt inför tävlingen. så vi får se hur det går. jag hoppas det blir en uppdatering imorn annars får ni veta det på söndag :)
nu ska jag byta om till träningskläder, gå ut med hundarna och sen åka in till stan. där det förmodligen är oerhört mycket folk eftersom att det är RIX FM festival, blääääääääääääää!
men som sagt, träning nu! PUSS

träning

igår var det träning för hela slanten, näst intill i alla fall. åt frukost, red och sen åkte jag in och tränade en timma! blir samma sak idag, jag ska snart ta tag i mig själv och gå ut och rida.
igår på kvällen hade axels mamma symöte så jag carl och axel tog carls dator och åkte hem till honom och kollade på två filmer. lite mys sådär!
och jag har funderat på en sak, jag kankse ska byta till devote. blogg är så tråkigt. men vi får se!
ha en underbar dag :)



sommar

hejsan, dålig uppdatering. IGEN! men jag har all tid i världen i sommar så den ska nog bli bättre ska ni se. sommarlovet har börjat, jag och axel åkte till strömstad och deras nybyggda hus det var fruktansvärt mysigt. vi åkte till koster, åt god mat och bara tog det lungt. en bra början på lovet må jag säga! idag ska jag rida och träna, har nämligen fått ett årskort på korpen så nu ska det bannemig tränas.
inte långt kvar till skåne nu heller, som jag har längtat. vecka 29 åker vi ner till falsterbo, förmodligen den bästa veckan på hela sommarlovet. det ska bli så mysigt.
idag har jag och axel vart tillsammans i 11 månader, så det går framåt. hoppas det håller en evighet till, för det känns fortfarande lika bra som det gjorde för 11 månader sen. fast dte känns bättre egentligen. jaja, och nu är det snar midsommar. vad ska man hitta på? förra året var jag i grebbestad den helgen, så vi får se vad som händer den här gången.



RSS 2.0