Bästa helgen på länge

Hejsan på er!
Helgen har varit underbar, den bästa på mycket mycket länge.
På fredagen anlände vi först till Uddevalla, där var det sjukt mycket folk. Jutte ja, Fjordfestivalen :)
Vi åkte från Uddevalla till Strömstad i Axels mammas otroligt snabba bil, det blev väl ungefär i 200 hem till båtviken.
När vi kom fram vid 10 tiden åt vi lite, drack ett glas vin. När vi hade gjort det tog vi en vinflaska och vandrade ner till Carl och Magnus. Dom satt och lyssnade på musik och drack lite. Vi joinade dom. Dom sa att vi bara skulle åka in till stan och ta en öl, yeah right! Carl var på G utan dess like, han ville röjja. och röjja gjorde vi. Men först gick vi och tog en drink på Pråmen efter det röjjde vi på The Cod. Det var proppfullt, varmt och skit kul. Vi tog en öl var och dansade till klockan 3.
Jag vaknade av en fruktansväd värme, gick upp och drack lite vatten och väckte Axel. Det var sjukt varmt och fint väder så det blev till att slänga på sig badkäderna och åka ut på sjön. Vi åkte en bit bortanför koster och la oss på en ö. 23 grader i vattnet och inte ett moln på himlen. Kan det bli bättre?
Vid 4 åkte vi hem, vi skulle gå ut  men efter att ha ätit en jäkla massa räkor och efter väldigt många glas vatten kom vi fram till att vi skulle stanna hemma och kolla på en film som började klockan 11. Men så blev det inte rikigt, vi la oss i sängen en stund för att invänta filmen, vi stensomnade klockan 10.
Vaknade på söndagen, lika fint väder som lördagen. Båt den här dagen med, och samma ö. God tomatpaj pch massor med frukt. Sen åkte vi hem, red, började kolla på en film och sen sov.
Nu är jag på jobbet och axel med, Vi åt frukost på Söderströms imorse. Och vid två blir det lunch på Mimmis.
Efter jobbet ska vi hem till mig, rida och sen åka in till stan. För ikväll r det måndagsklubben :)
Sommaren gör mig löjligt lycklig, jag blir ett litet barn igen.
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0